App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vaknar och är hysterisk!

Min dotter är nu snart 11 månader. Och har börjat sova jätte oroligt IGEN! Hon vaknar till flera flera gånger när hon somnat för kvällen. I bland vaknar hon till och skriker hysteriskt, och ingenting fungerar. Hemskt att man känner sig så fruktansvärt maktlös!

2013-06-19
sandrar
sandrar
Barn på 3 år

Om du inte får kontakt med henne under dessa "episoder" så kan det troligtvis vara nattskräck. Även om det är lite tidigt, har jag läst att det kan förekomma från 9 månader. Och är det nattskräck så kan man inte göra så mycket mer än att vara där och vänta ut det...

Visst har barn alltid perioder då de inte sover bra på grund av intryck osv, men då blir de lugnade av mammas/pappas närvaro men är ledsna när de blir lämnade ensamma igen. Kan ha svårt att somna själva (trots att det gått bra tidigare) osv.

2013-06-20
ChildofJune
ChildofJune

Jo det är nog bara en fas, det är lite tidigt för nattskräck fick jag förklarat för mig

2013-06-19
Liisa89
Liisa89

Har haft funderingarna på nattskräck förra gången det va en period så här. Men jag fick inte kläm på om man kunde göra något åt de?

2013-06-19
sandrar
sandrar

Hade likadant med sonen. Bvc visade bara en jäkla sömnkurva som jag inte alls tyckte var relevant. Det gick över efter ett tag som tur var, man känner sig så maktlös

2013-06-19
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...