App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill inte bli morfar

Hur ska man hantera sin pappa som inte är glad över att bli morfar? Jag och min kille ska få barn i sep och vi har egen lägenhet och inkomst men min pappa är fortfarande inte glad, vi är visseligen inte så gamla jag är 19 och min kille 20 men min pappa säger att han inte kan glädjas över att bli morfar.. Själv var an oxå ung när han fick barn tror han var 21-22 något men de spelar ju ingen roll de känns som att han bara lyssna på min lossas mamma som sa att vi skulle göra abort och nu pratar hon inte med mig för attjag inte gjorde de. Känner min bara ledsen och dålig när man håller på at förlora kontakten med sin pappa. Kan ju tillägga att vi inte pratade dom första månaderna av graviditeten men pratar liiite nu.

2013-06-19
Gravid94
Gravid94

Ring han oftare och prata då inte om graviditet, kolla bara hur det är med han och så. Kann ju vara att han känner sig lite övergiven av dig eftersom du ä hans liladotter. Behåll kontakten och när barnet kommer så får han en annan älskling :)

2013-06-26
hanifa247
hanifa247

Jag var i precis samma sits som du! Min pappa var inte så glad över att jag blev gravid. Han tyckte att vi gjorde ett misstag som blev gravida vid ung ålder. Idag är min son 3 år och det bästa för min pappa typ. Han ringer ofta för att kolla hur det är och vill prata med sonen. Jag tror att din pappa kommer att ändra på sej när an väl ser barnet framför sej. Det blir mer verkligt när dom har kommit ut på utsidan :)

2013-06-19
Krabaten89
Krabaten89
Barn på 1 år och 8 månader

Jag var 22 då jag fick min första och mina föräldrar var inte jätte glada, mest chockade när jag berättade , men de accepterade mitt beslut och det växte med dem samtidigt som magen, och när bebis väl var ute så var alla förälskade. Klart han kommer älksar att vara morfar så fort han ser den lilla. Och din styv mamma ska ju inte lägga sig alls och din pappa kommer säkert inse att han gjort fel senare.

2013-06-19
SandyMarie
SandyMarie

Min mamma var inte så glad när hon fick reda på vår graviditet, men ju mer tiden gick desto mer förstående blev hon. Och nu när lilla tjejen är här, så är hon jätteglad! :) lycka till & kämpa på!

2013-06-19
Hannis89
Hannis89

ge honom tid.. :-) han kan nog inte motså den lill* sen när den föds ;-) vem kan det liksom?!?!

2013-06-19
osisen
osisen

De kanske är de då att jag är hans lilla dotter, allt gick väldigt snabbt när jag blev förälskad i min kille redan efter 3 månader flytta vi tillsammans så då fans jag ju inte hemma längre.

2013-06-19
Gravid94
Gravid94

Min pappa blev väldigt chockad och hade svårt att acceptera det i början. Han såg ju fortfarande mig som sin lilla dotter ( 23 var jag ) men efter han föddes finns det ingen bättre morfar i hela världen! Min son på 9 månader är en riktig morfar gris. Så jag hoppas de går över för er också :)

2013-06-19
Joohannaa
Joohannaa

Jag hoppas verkligen att han kommer ändra sig för jag vill inte att barnetmska straffas för att jag och min kille valde att behålla den, vill ju såklart att han ska få ha en morfar som älskar han.

Och jag orkar inte gå att vara ledsen varje dag och tänka på hur de kommer bli. Alla vart jätte glada när vi berätta att han fans till förutom min pappa och hans tjej...

2013-06-19
Gravid94
Gravid94

Han kommer nog ändra sig när d närmar sig för DÅ förstår han att detta kommer hända vare sig han vill lr inte. O när tiden e kommen så kommer han säkert att vara glad för d lilla knytet :-)

2013-06-19
Jezzizca
Jezzizca

Inget konstigt skrivit, måste va en tråkig sits. Kan inte ens tänka mig det. Ja va bara 22 när ja fick min dotter men mina föräldrar va hur glada som helst. Det är ert beslut och är ni redo så varför ska någon annan bestämma? Att ens uttala sig om att du ska göra abort är absurt! Lyssna inte. Inte hon/han som ska uppfostra barnet? Kanske blir bättre när bebisen kommet och de ser hur bra föräldrar ni är? Om inte, kanske ska ta bort all kontakt så länge sen låta din pappa ta första steget? Taskigt av honom att säga så. Hoppas det löser sig!

2013-06-19
cammiz84
cammiz84
Barn på 3 år och 2 månader

Förlåt för ett konstigt skrivet inlägg :)

2013-06-19
Gravid94
Gravid94
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...