App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur är de egentligen med mensen?

Jag har inte undrat så mkt innan egentligen men har börjat fundera lite nu efter att vi kanske vill skaffa en till liten knodd snart. Jag delammar fortfarande min son (på natten) och han är 9 månader. Och än syns inga spår av mensen. Har det inte gått lite väl lång tid innan den har kommit? Alltså jag njuter ju utan den, det är inte så att jag gärna vill ha den. Men de känns som om de gått så lång tid ;)

2013-06-19
Joohannaa
Joohannaa

Beklagar mf vevvis81 :(

2013-06-19
Joohannaa
Joohannaa

Tack så jätte mycket för era svar! Jag bara undrade lite generellt då de kändes som en väldigt lång tid när man läser om andra som fått sin efter bara ngn månad! Såklart njuter jag haha, skulle kunna vara hela livet utan mens ;)

2013-06-19
Joohannaa
Joohannaa

Jag ammade min andra dotter tills hon var runt efter 1 år (efter 10 månader bara på kvällarna) och hade inte fått mens tillbaka då jag blev gravid med min tredje som jag väntar nu, så klart man kan bli gravid utan mens, och jag tycker bara det varit underbart att få ha sluppit mensen i snart 2 år och blir väl ytterligare ett år efter bebis kommit! njut utan mensen!

2013-06-19
SandyMarie
SandyMarie

Den kommer säkert snart. För mig har den kommit tillbaka efter 7 månader med ettan, 11 månader med tvåan, 6 månader med trean. Efter fyran kom den inte tillbaka utan jag blev gravid när han var 16 mån, den graviditeten slutade i mf och efter det tog det 1,5 månad innan mensen dök upp. jag har fortfarande del- eller helammat alla mina när mensen kommit tillbaka.

2013-06-19
vevvis81
vevvis81

Och jag vet såklart att man kan bli gravid utan att fått tillbaka den ;)

2013-06-19
Joohannaa
Joohannaa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...