App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ett riktigt jävla ilandsproblem.

Jag har fått pengar, vilken lycka kan man tycka :D  Jag har fått dem för att göra något kul/köpa något jag vill ha. MEN jag vill ha en motorcykel :O Nu till problemet.  Vi har delat ekonomi så även om jag har fått dessa pengar så känns det ju som våra pengar (dock skulle mannen inget säga om jag köper en mc)  men det känns som jag skulle ta våra pengar å köpa nåt ganska dyrt bara till mej själv =jävla ego.   För det finns ju naturligtvis typ 2460143534 saker jag kan lägga pengarna på. Eller bara spara dem. :) MEN en motorcykel har varit min dröm sen jag var barn.. alltså verkligen THE dream!  Och nästa men.. NÄR ska jag hinna övningsköra? för jag har ju inget kort än.. jag har två barn och en man och jag jobbar 100%. Min bror övningskör med min pappa och då ska jag alltså få till en tid när jag kan köra med pappa mellan tiden han kör med min bror och när jag inte behövs hemma. Det ska vara bra väder åxå :O Fast även om jag bara fick köra en gång eller två så skulle jag vara i pradiset. (kan inte köra varken brorsans eller pappas cyklar då de är påtok för stora annars hade jag ju kunnat låna någon av deras å bara fått köra lite) Vad har jag för nytta av motorcykeln sen? jag kan köra vissa dagar till jobbet, slipper trängselskatten.. jag får dock svänga in hemma å hämta bilen för å hämta barnen på skola å dagis.. =krångligt  det är egentligen fulltsändigt jävla onödigt med en motorcykel och inte speciellt praktiskt heller, det är liksom BARA roligt (för mej, ingen annan).  Nu e det klart att det är svårt för någon att sätta sig in i just detta men om ni tänker er att det är eran dröm liksom, som än må vara rätt korkad. :/  Tanken på att ha en motorcykel har lagts helt på hyllan sen jag blev gravid med sonen, men så köpte min bror en och jag började drömma igen, å så köpte pappa en....... å nu får jag pengar som jag egentligen kan köpa en för men då tvekar jag för vi e baskemej inte gjorda av pengar och det skulle vara fel på så många sätt.. men jag vill ju :( Äh jag vet väl redan vad svaret är och kommer bli men det gör så jäkla ont.. ända in i själen!  Bara tvungen å skriva av mej om detta och jag vet jag borde skämmas.... men jag kan inte släppa detta men jag måste.

2013-06-19
osisen
osisen

Jag har också en dröm om motorcykel och mc kort men lagt det på hyllan tills barnen blivit så stora att de kan ta hand om sig själva. En bekant omkom i en mc olycka som kan hända vem som helst, kvar finns familjen sambo och två barn... Jag har lovat mig själv att inte ta onödiga risker så länge barnen är små. Visst allt kan hända när som helst men jag anser att köra mc är lite mer riskfyllt än tex bil. Men jag förstår din dröm och jag tycker att du ska förverkliga den, frågan är kanske mer när.....

2013-06-19
emcb
emcb

trike (ser ut som en trehjuling) är bkort på än så länge iaf.. fyrhjuling hade iofs kunnat va kul åxå då hade ju jag å mannen kunnat köra båda två..

2013-06-19
osisen
osisen

Nu förstod jag inte riktigt kopplingen immortal? får man inte ha kul om man vabbar 20% ?!?
å nej jag ska inte bygga en mc.. jag vill ha en färdig, bara tuta å köra.

å betty ja vet att du har rätt å det är så irriterande att min hjärna tänker som din..
hade det varit mannen hade han inte funderat han hade köpt!
han har inte de bekymrena han tycker att vafan det e bara pengar å dessutom så kan man inte ta med sej dem i graven.
ja håller ju med iofs men samtidigt kan jag ju bygga tak över altanen som vi iofs ska göra ändå (om jag får min vilja igenom) jag kan göra en ny gadd ;-) utan att sparkontot blir lidande!
Eller varför inte investera alla pengarna i en LV väska bara för att ja kan.. :-):-):-)
nä det blir nog ingen mc..
jag får väl drömma vidare å ta det om några år det e ju ingen jättekostnad så jag ska väl kunna skrapa ihop pengarna tillslut ändå :-)

2013-06-19
osisen
osisen

grejen är att ja antagligen inte kommer ha kvar pengarna då.. det e liksom ganska många år kvar.. :P 

 

en cross funkar inte eftersom den måste avra på bana å vi har ingen som kan köra den till å från banor sen e ja inte lika sugen på köra cross.. ja vill åka motorcykel, lungt harmoniskt å bara njuta :D inte studsa fram å bli sketen å få ont i axlar knän å rygg ;)

2013-06-19
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...