App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Älskade barn..

Jag är en tvåbarnsmamma med ett barn i livet... Det kommer jag nog aldrig förstå! Det är en vecka sedan idag allt drog igång, känns ändå som en dag man haft mardrömmar om.. Jag vet knappt vad som är verklighet längre.. Igår var vi iväg hela dagen och hade en toppen dag med lillan.. Efteråt får man ångest över att man varit glad.. En vecka idag.. Ett leende för att vu skapade ett sådant vackert barn, tårar för att vi inte fick behålla honom!

2013-06-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Stor kram! Jag vet precis vad du går igenom. Vi förlorade vår dotter i magen 6 februari 2012 och nu den 1 mars i år föddes hennes lillebror. Vissa dagar är hemska. När man ser hur lillebror utvecklas så undrar man hur hans storasyster hade varit. Dagarna går upp och ner, är glad och ledsen. Ångest som kommer och går. Men det är oxå jobbigt att ingen frågar om Isabella längre. Och de flesta förmodar att vi mår bra nu när vi har ett levande barn hos oss. Men vi kommer aldrig må helt bra....

2013-06-24
Inyourdream
Inyourdream

Jag tänker på er varje dag. Vill också gratulera till er fina ängel. Han har säkert många däruppe som tar hand om honom.

Hoppas att ni kan få en lugn och fin sommar med er lilla söta tjej och att ni tar hand om varandra. Många kramar

2013-06-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Jag säger som alla andra, tänker på er varje dag och kan inte förstå vilken enorm smärta ni måste känna. Men även om smärtan är enorm så måste ni självklart vara tillåtna att fortsätta leva och försöka hitta glädjeämnen i livet igen. Många styrkekramar till er och kärlekstankar till er fina ängel!

2013-06-19
Hnoss
Hnoss

Tänker också på er varje dag. Livet är så orättvist. Men er lille ängel vill säkert att ni ska fortsätta leva och hitta saker att glädjas åt, allt kan inte försvinna bara för att han inte var ämnad för detta livet. Men vilken enorm sorg och smärta ni måste ha nu. Fruktansvärt. Kramar

2013-06-19
solskensmamman
solskensmamman

Det värmer av alla tankar på oss.. Han var en fin o perfekt gosse på 3950g och 53 cm.. Jag tänkte jag skulle lätta på hjärtat och skriva min berättelse senare...

2013-06-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Herregud, vad har jag nu missat?? Om din älskade pojke gått bort så finns det inte ord som kan beskriva den sorg jag känner för er! Det kommer att komma en vacker dag då det känns lite bättre, ni kommer att klara er ur detta också. Försök att glädjas åt den tid ni fick tillsammans och allt han lärde er. Minns honom med ett leende, även om det är en lång väg dit!

2013-06-19
Yrwen
Yrwen

Vill säga det som Betty skrivit.. Hon formulerade det hela så fint. Är så dålig på att få fram orden. Det låter bara klumpigt och fel. 

Tänker på er varje dag! 

Hoppas ni kommer till dagen då ni kan le och känna er glada utan att samtidigt få dåligt samvete. Det är viktigt och betyder inte att ni har glömt eran vackra lilla ängel! 

Kram

2013-06-19
osisen
osisen

jag beklagar er stora sorg, samtidigt gratulerar jag er till er vackra änglapojk. Han är i gott sällskap bland alla fina barnänglar däruppe, vi har två stycken fina där från vår släkt, Anthony som gick bort 10 år gammal och lilla Hampus som var 1 månad, jag ska be dem ta hand om er lille kille

2013-06-19
jenccy
jenccy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...