App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

misshandel

Vill uppmärksamma och skicka en tanke till alla er som varit eller är i en skadlig relation där en partner misshandlar en, psykiskt eller fysiskt. Det är många barn som får växa upp med en förälder som slår den andra föräldern. Det är väldigt vanligt att misshandeln fortsätter även under graviditeten eller att det är då den börjar! Om du är i en sådan relation: det finns hjälp att få! Ingen har rätt att kränka dig eller beröva dig din frihet att tycka, tänka eller göra det du vill! Brhöver du hjälp eller känner du någon som behöver hjälp? Ring kvinnofridslinjen! 020-50 50 50 !

2013-06-19
Righto
Righto
Barn på 3 år och 10 månader

www.mansjouren.se hittade det efter mycket letande!

2013-06-19
Righto
Righto

ja det är ju ganska konstigt att det inte finns något för män och om det finns så är det väldigt osynligt..

2013-06-19
Righto
Righto

kvinnofridslinjen hjälper dig att komma i kontakt med en kvinnojour som i sin tur hjälper dig att ta dig ut ur förhållandet. Men kvinnofridslinjen, är en första kontakt och ett bra sätt att börja bryta sig loss. Allt är frivilligt och man blir inte tvingad till någonting.

2013-06-19
Righto
Righto

jag arbetar inte på kvinnofridslinjen men jag har varit utsatt och de hjälpte mig oerhört mycket. Det är gratis och syns inte på telefonräkningen. Man får prata med utbildade sjuksköterskor och socionomer som är experter på ämnet. Jag kan inte hitta något specifikt nummer men det borde gå lika bra att ringa in som man. 020-50 50 50 eller www.kvinnofridslinjen.se det finns även stöd att få av personer som själva är/har varit utsatt för våld på misshandel ifokus.

2013-06-19
Righto
Righto

Först får man ju prata med kunnig personal, man får hjälp att ta sig ur förhållandet, få skyddat boende, hjälp med hem åt eventuella djur man inte kan ta hand om man måste fly, polisanmälan och advokat om man behöver det.. Är man en kompis eller familjemedlem så kan man få info om vad man ska göra osv..

2013-06-19
Righto
Righto
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...