App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

D-droppar och magknip igen....

Jahapp... Så har vi magknip här igen :( Var hos BVC igår och då fick vi de vattenbaserade d-dropparna och vi bestämde oss för att pröva dem. Skulle vi inte gjort. Idag kl 10 på förmiddagen fick han dem och nu på eftermiddagen/kvällen är magknipet tillbaka och massor massor av pruttar. Stackars lille plutt! Hoppas han får sova lite inatt! Nu blir det inga d-droppar på några dagar så att systemet får lugna sig igen. Sedan ska vi bestämma oss för vilka av de andra två sorterna vi ska vågra pröva. Tänk om han inte tål några d-droppar...vad gör vi då...?!

2013-06-18
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 3 månader

Tack :) Vi hoppar dem just nu i alla fall och så får vi se vad vi hittar på i samråd med bvc :)

2013-06-20
Hnoss
Hnoss

Vår son reagerar med kraftig magknip och skrik i flera timmar av både ACOs oljebaserade d-droppar och även deras vattenbaserade. Bägge innehåller samma e-ämnen/hjälpämnen i övrigt har jag förstått. Och det hjälper inte ett dugg med Minifom eller Semper Magdroppar när han har den här magknipen. Men nu när vi tillfälligt inte ger d-droppar för att se om han blir bättre så är han en helt anban bebis! Lugn, harmonisk och mår bra. Det vill vi ju förstås inte ändra på! Därför är jag lite orolig för vilken annan sort vi ska våga pröva.

2013-06-19
Hnoss
Hnoss

Att D-vitamin har en oerhört viktig betydelse för kroppen har jag förstått och just därför är jag orolig över vad som händer om vår bebis inte tål just d-vitaminet...kan det ens hända?

2013-06-19
Hnoss
Hnoss

Inatt fick han sova tack och lov...men nu på eftermiddagen så har det varit lite magknip igen...d-dropparna är helt klart kvar i systemet :(

2013-06-19
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...