App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tako Laret som barnvagn ?!

Finns verkligen en uppsjö utav barnvagnar. Har fastnat lite för märket o modellen Tako Laret. Är det någon som har erfarenhet utav den vagnen eller liknande, eller någon med tips på bra vagn ?

2013-06-18
JonnaBettan
JonnaBettan

Hej. Någin som märkt att bakhjulen vovlar på tako laret?

2020-02-11
sassa021
sassa021
Bebis på 8 månader

Jag ringde, jag mailade, jag gjorde allt! Det var en vanlig öppetdag, det satt en lapp att det var stängt pga sjukdom.. Men då de visste att vi åkte från Gbg kunde dom mailat oss och sagt det..

2013-07-19
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Lahey : Ja, min man kontaktade dem idag igen och berättade att vi hade varit i kontakt med konsumentvägledaren i vår kommun och vad dem sagt. Hon lät då sur enligt honom och ville veta namnet på den vi pratat med.
Så jag ringde upp lite senare med namnet och då var hon helt annorlunda, trevlig och ville hjälpa till att lösa detta. Hon skulle höra av sig till mig imorgon när hon pratat med lagret och sett om det fanns något chassi och så skulle vi få någon kompensation för allt besvär.
Tror att vi ska försöka häva köpet om chassit inte finns hemma och finns det säljer vi nog ändå vagnen på blocket eller något.

2013-07-18
elinelin90
elinelin90

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-07-18
elinelin90
elinelin90

Dinbarnvagn.se är värdelösa! Jag åkte ner från Göteborg till Malmö för att få klämma på en Laret.. Dom visste att jag skulle komma.. Vilken dag och allt.. Och när vi åkt dessa 25 milen.. Då är det stängt.. Detta var över 2 veckor sedan.. Jag har mailat flera gånger, men inte fått något svar.. DÅLIG SERVICE!!

2013-07-18
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Vi har en Tako Laret som vi köpt från dinbarnvagn.se, som har en butik i Malmö.
Tyvärr så levererades den med ett produktionsfel som vi tror sitter i chassit. Inget konstigt med det, det kan ju hända, men problemet är att butiken inte vill hjälpa oss!
Vi fick nya bakhjul, vilket inte hjälpte. Vi kontaktade dem igen och sa att då måste det sitta i chassit, men det var tydligen omöjligt enligt henne så hon skulle skicka nya framhjul som skulle komma dagen efter. Det var veckan innan midsommar och trots att vi ringt och påmint 3 gånger så har vi inte fått några hjul!
Så nu ska vi försöka häva köpet och få pengarna tillbaka, vilket enligt henne inte går men enligt konsumentverket har vi rätt till det.
Så nu får vi se vad som händer. Får vi inte pengarna tillbaka så blir det en anmälan till ARN!
Så se upp lite innan ni beställer från den sidan :)

2013-07-18
elinelin90
elinelin90

Jag hade valt en Emmaljunga Duo S!!!

2013-07-10
Myrmilia
Myrmilia

Jag fick hem min tako monodi igår, är verkligen förvånad över hur smidig och lätthanterlig den är! Hela vagnen är lätt att lyfta, inget är för tungt för mig som gravid. Den är lätt att fälla ihop och ställa om. Och liggdelen är jättestor jämfört med andra vagnar vi har tittat på. Nu har ju lillen inte kommit ut än men jag tror nog att lillen kommer vara väldigt nöjd med vagnen. Tips om du vill köpa tako, vänd dig till Polen och beställ därifrån. Det gjorde jag, sparade 2500 kr och fick hem den på 10 dagar. Inga problem alls. Dom svenska återförsäljarna beställer också från Polen och har oftast en mycket längre leveranstid och så kostar det mycket mer. Lycka till!

2013-07-10
hhultengren
hhultengren

Vi köpte en grå Tako laret i våras och blev supernöjda.
Vi valde Laret för att det är stora svängbara hjul i fram för att ville kunna köra i skog och snö). Den är jätte smidig och lätt att köra. Sen är det ligg och sittdel + babyskydd vilket var ett krav (numera finns även bilbas).
En stor fördel är att madrassen i liggdelen går att fälla upp så att bebisen kan komma upp med huvudet och se lite mer ( många bebisar är nyfikna och vill sitta upp innan dom är stora nog för sittdelen).

Annars tycker jag att BrioGo verkar vara en bra vagn (skulle köpt den om inte jag hade upptäckt Tako). Den är ju mer avskalad och ser inte så mysig ut men den stora fördelen är att den väger så lite, det frestar ju på ryggen om man ska lyfta och bära mycket.

2013-07-09
MiCharlie
MiCharlie

Tack för era svar, de är ju rena rama djungeln med barnvagnar ! drömmer till och med om vagnar :)

2013-06-20
JonnaBettan
JonnaBettan

Vi ska faktiskt åka ner till Malmö och en butik för att klämma och känna på just en TAKO Laret.. Vi har båda 2 fastnat för den här hemma :) när jag vet mer kan jag återkomma till dig :)

2013-06-18
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Om man har svårt att välja barnvagn så rekommenderar jag bloggen barnvagnsblogg.com ! Där kan man läsa om jätte många vagnar :)

2013-06-18
CissiL
CissiL
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...