App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp jag är en napp!

Min tre veckors tös använder mig som en napp, det är ett konstant sugande. Mätt blir hon, ibland spyr hon till och med upp det. Vanliga nappen tar hon bara när vi åker bil. Blir tokig! Kan jag bryta det innan det blir till en vana?

2013-06-17
Liisa89
Liisa89

Det hade inte varit något problem om hon vore första barnet eller om storebror vore lite äldre, men han är ju bara 1 år så det känns jätte tråkigt att hon ska snutta hela tiden och jag då inte kan göra lika mycket med honom

2013-06-18
Liisa89
Liisa89

Tack ska vara ihärdigare med nappen! Fingret ledsnade hon på efter vi varit hos kardiologen där hon fick sockerlösning samtidigt så nu blir hon bara sur när fingret åker in utan socker :)

2013-06-18
Liisa89
Liisa89

Vi märkte också på en gång att vår son har ett stort snuttbehov. De första två veckorna ungefär var jag hans napp...han vägrade ta nappen. Vi lät honom snutta lite på vårt lillfinger ibland. Vi var envisa med nappen och erbjöd den när han var mätt glad och nöjd. Till slut tog han den helt plötsligt och nu kan vi använda den när vi ser att han fortfarande vill snutta efter att han ätit. Dock föredrar han att sova utan den, så när han somnar åker den ut och när han är vaken och nöjd vill han inte heller ha den och det tycker vi bara är bra :)

2013-06-18
Hnoss
Hnoss

Min son är 4,5mån, han "snuttammar" och använder våra fingrar och sina egna för att snutta på. Vi har provat napp, det har han tagit vid typ tre tillfällen på dessa månader. Det är inte så att han är hungrig lr så...han har bara ett otroligt sugbehov om man säger så...

2013-06-18
Blomman79
Blomman79

Vad jobbigt det måste vara :/ pröva med att bara låta henne snutta när hon är hungrig och försök dig på extra med nappen :) det brukar funka efter ett tag, du kan också testa med att hon snuttar på ditt finger när de är som värst och (lura in nappen) tills hon tar den bra ;) lycka till!

2013-06-17
Jessicahed
Jessicahed
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...