App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rädsla att dela rum

Jag har dåliga erfarenheter av att sova på sjukhus. Jag får ångest och mår jätte dåligt utav det. Nu är jag gravid i v 35 och i Skövde där jag ska föda så verkar det vara väldigt dåligt med rum där pappan får sova över. Kan tänka mig att det kan vara ännu värre i juli då jag ska föda. Kan jag skriva in i förlossningsbrevet om min rädsla för att dela rum med okända mammor och tror ni isåfall att det kanske prioriteras? Det är mitt första barn och jag är 20 år. Och om inte, är det så hemskt att dela rum som alla verkar tycka? Behöver lite stöd här mammor!!

2013-06-17
Josephineback
Josephineback
Barn på 2 år och 6 månader

Jag tror inte heller att jag kommer att bry mig speciellt mycket när jag har min lilla älskling i min famn. Men man går ju och funderar mycket på förhand. Tycker bara att det är så orättvist att vissa sjukhus endast har enkelrum och andra typ bara har 6 bäddsalar... Helt sjukt. Men tack för alla tips! Jag får helt enkelt acceptera att det endast är ett par dagar i mitt liv :)

2013-06-19
Josephineback
Josephineback

Jag låg på BB o delade rum m 2 st...jag var förstföderska o d va inte dom andra. När min bebis va tyst så skrek en annan o så avlöste typ bebisarna hela tiden m sitt skrik. När jag väl skulle få sova så satt den ena mamman i luren o skratta högt o pratade absolut inte tyst. Den andre mamman märkte jag inte av så mkt precis. Men jag tyckte d va så jobbigt så m min andra låg jag på patienthotell o m tredje på BB fast i eget rum en natt o åkte sen hem. Som förstföderska vill man få ha eget rum m pappan men ändå få stöd o hjälp av personalen....

2013-06-18
Jezzizca
Jezzizca

Kan tillägga att jag blev snittad också..

2013-06-18
jessicamalin
jessicamalin

Jag födde också i Skövde och min BM skrev i att jag var nojig och tyckte det var jobbigt o dela rum.. Dom säger att dom brukar prioritera först föderskor där, att mannen får stanna kvar men min man skickade dom hem på natten 02.30 när vi hade vart vakna över 2 dygn!!!

2013-06-18
jessicamalin
jessicamalin

Nä men har hört de klassiska: mammor som bara gråter eller pratar i telefonen hela nätterna, andras ungar som bara skriker så att man inte får sova osv..

2013-06-17
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...