App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sammandragningar?

Hej! Jag är i v 25 och har nu en vecka kanske haft mycket mensvärk och när jag rört på mig då har jag fått mycket sammandragningar. Magen blir liksom stenhård och ibland blir det som en stenhård boll som putar ut på sidan av magen. Det här inte ont direkt men är obehagligt och blir sjukt kissnödig och känner som ett tryck nedåt. Fler som har så? Min första graviditet och blir nervös för minsta lilla :)

2013-06-17
Kallunkan
Kallunkan

Ja usch den där foglossningen asså! Blir ju värre för var dag som går i princip. Ibland kommer man inte ens upp. Tur det är en kort period av ens liv! Nä precis nåt vill man ju hitta på :) fika eller städa eller gå utomhus. Får varva ner:) uvi kollade hon för två veckor sen, det var inget sånt.

2013-06-17
Kallunkan
Kallunkan

Tack för svar! Skönt o höra att det inte bara är jag, att bli med barn är att bli med oro har jag insett :) ja okej jag kanske är lite väl rörlig, har foglossning och är sjukskriven för det men ska likt förbannat gå på stan eller ta en promenad. Ska till bm på onsdag, kanske bäst att prata med henne. Får försöka ta det lugnt och vila!

2013-06-17
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...