App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

dum fråga om blöjbyte

på BB sa dom till oss att vi inte får tvätta/torka mellan blygdläpparna (stavning?) på våran tjej. men när får man börja göra det? man vill ju få göra rent ordentligt på henne, det kan väl ändå inte vara bra att låta det vara 'geggigt' där ?

2013-06-17
malinhb
malinhb
Barn på 3 år och 6 månader

okej tack för bra svar, det var de vita kletet jag var fundersam över, men då låter jag det vara kvar. blev bara så osäker :)

2013-06-17
malinhb
malinhb

Bort med bajset, använd en torr tvättlappsom du blöter och tar lite babyolja på. Köpta våtservetter innehåller en massa onödiga ämnen.

2013-06-17
solskensmamman
solskensmamman

Man ska väl bara inte tvätta där medans det där vita hormonkletet sitter kvar? Sen kan man tvätta. Man måste ju liksom sen eftersom kiss skapar ammoniak och irriterar på huden

2013-06-17
Liisa89
Liisa89

att tvätta i handfat funkar inte för oss då hon har en rosenskena på sig. ja jag får kanske tvätta försiktigt med tvättlapp m vatten på. tycker de är konstigt att man inte får tvätta där bara. kan väl få infektioner och annat som inte är så kul?

2013-06-17
malinhb
malinhb

Men om d kommer bajs mellan så måste man väl tvätta. Jag tror att d e ok att tvätta av lite försiktigt. Jag hålller min son i handfatet så han får plaska lite m fötterna medan jag tvättar honom, kanske skulle fungera för er oxo. Tvättar man inte så börjar d ju lukta. Man ska nog bara ta d väldigt försiktigt. Använd vatten istället för våtservetter

2013-06-17
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...