App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nyfiken :)

När började ni lägga era barn på magen så dom fick träna nacken? Är nyfiken på hur era dagar ser ut med sov och mat med era små? Min blev en månad igår.

2013-06-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 8 månader

Sonen lyfte huvet dag 3 och var stadig tidigt. Han jag alltid hatat o ligga på mage så bara korta korta stunder sen blir han arg. (7 månader)

2013-06-17
jessicamalin
jessicamalin

Våran somnar bättre på sidan faktiskt. Skulle dock inte våga låta den ligga på magen förutom när hon sover på oss :)

2013-06-17
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 8 månader

Ching90 - Menar du att ni har barnet sovandes på mage bara dagtid när ni har koll på den lilla eller på natten också? Vi hade vår lilla sovandes på mage ibland dagtid när vi själva var bredvid å hade koll, men på natten våga jag aldrig det. Han sov inte alls bra på rygg, försökte istället ha honom på sidan med en filt som mur så han inte kunde rulla runt på mage, men däremot rulla på rygg. Då vande han sig till slut att sova på rygg eftersom de va åt de hållet han kunde vända sig å då fick jag själv också bättre sömn eftersom jag slapp oroa mig lika mycket för plötsligt spädbarnsdöd. Du gör ju så klart precis hur du själv vill, men de kanske skulle va bra för dig också att få den lilla att sova på rygg så slipper du lika mycket oro.

2013-06-17
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 3 månader

Min son var stark i nacken från början. Nu, 9 veckor gammal, håller han upp huvudet helt själv, långa stunder. Han ligger ändå på mage nån gång varje dag för att träna på att lyfta upp sitt huvud liggande o använda armarna. Han är väldigt aktiv fysiskt, otålig, kan inte ligga still o försöker hasa sig fram.

2013-06-17
Adde86
Adde86

nästan direkt på bröstet/magen på oss föräldrar och på golvet efter 2 veckor. Hon har inga problem med det ett mar sekunder - minuter sen gnäller hon irriterat.

vi försöker lägga henne en stund varje dag, när hon inte är nymatad (kräksrisk) men ändå inte trött eller hungrig - svårt att tajma!

2013-06-16
solskensmamman
solskensmamman

Ok :) hur ser dagarna ut? Fått in några rutiner?

2013-06-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 8 månader

Vi började för nån dag sen på bvc rådan, hon är två veckor. Hon gillar det inte dock :)

2013-06-16
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...