App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

era barn, från 3-7år..? hur mycket rör de sej?

Alltså innan de blir trötta? kan du springa å verka helt outtröttliga? Jag upplever ju att de flesta barn typ orkar hur mycket som helst.. MEN våran grabb orkar inte hur mycket som helst.. han har alltid varit "lat" som vi sett det.. såg han e uppförsbacka så ville han inte ens försöka gå när han var mindre.. han blev trött snabbt.. gå plant gick bra men såfort det blev lite uppför eller i ett läge där han ehövde använda lite fysisk styrka så blev/blir det för jobbigt å han vill inte. Jag har inte tänkt så mycket på det egentligen förrän nu det sista, nästa år ska han nämligen göra ett fystest å kolla sitt hjärta då han har dubbla hjärtslag. Något som första testet som han gjorde när han var närmare tre inte visade någon avvikelse på.  Men jag tycker jag ser skillnad på hans ork å andra barns.. eller så är han bara slö å lat..  men jag kan tycka att han nästan får panik för det blir jobbigt ibland.. å nu bara för jag började tänka på testet och allt så började jag fundera.. tänk om han inte bara är lat.. tänk om han faktiskt blir påverkad av de där hjärtslagen.. sen är det väl inte farligt men ändå.. då kanske man inte ska bli irriterad när han gnäller hela tiden för allt e jobbigt.. Nu är det säkert ingenting men ja man kna ju inte låta bli att börja fundera..  jaja ville mest bara skriva av mej så jag kan sluta tänka på detta nu.. han e säkert bara lik sin mor å av en latnatur ;)

2013-06-16
osisen
osisen

Han e för stor för BVC nu :D

det blir VC i så fall.. men jag tror att han nog bara är sån som person.. jag e ju som sagt rätt lat själv..

2013-06-16
osisen
osisen

vår orkade heller inget, tex somnade han på gäng/cykelbanan när dagmamman väntade på ett barn som halkat efter några steg... Han somnade även uppepå ett staket han skulle klättra över. Han lekte helst liggande på golvet. Osv

 

Det visade sig att han hade en matallergi som gjorde att han inte kunde  ta upp näringen och energin ur maten (växte inte heller på över 1 år)

 

Nu när vi fått rätt kost, så är han ett kvicksilver! Hoppar studsmatta, sparkcyklar och leker, leker, leker med kompisar. SKÖNT!

2013-06-16
solskensmamman
solskensmamman

Min grabb på 7 år var lat som liten och gillade inte alls att gå på promenader men, det ändrade sig när han började i fotboll vid 5 år. Idag har han otroligt bra kondition.

Jag fick ett gåband för ca: 2 år sen och det gillar min grabb att gå på och gör så flera ggr i veckan och efter det har hans kondition förbättrats avsevärt. Nu brås han på en vältränad pappa som oxå har en kondition som en annan bara kan drömma om (han är fotbollsdomare).

Grabbens gympalärare är riktigt imponerad av hans uthållighet och kondition.

2013-06-16
Fideli73
Fideli73

jo det kan han mem han blir ju trött mycket fortare ändå.. men du har säkert rätt ja e bara nojig :-)

2013-06-16
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...