App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ena linsen e borta!!

ja dör va pinsamt. .. skulle ta ut linserna nu ikväll å har haft lit eproblem å få ut linserna så ja kämpa på å föröskte å försökte med högerögat.. gav upp å tog vänster å så tänkte ja .. kanske aka kolla så linsen sitter kvar för på vänster känner ja ju den liksom direkt . å kika noggrant å visst sjutton linsen e borta !!! va fan gör ja nu??? jävla skit åxå :-( Ja vet att den satt där imorse för ja kollade ju när ja stoppat in dem så de var på plats man ser ju liksom kanten.. men kan de verkligen ramla ut? ja kika på golvet nu. satt ner så ja inte råkat få ut den utan å ha märkt det men nej den ligger inte på golvet iaf! så en vecka hade ja linserna.. knappt sen lyckades ja tappa en.. mycket lyckat :-(:-(:-( ska till optikern imorgon hon skulle ställa in sista för synen med dem osv så har ja inte ens kvar dem.. pinsamt värre !! jävla skit åxå!

2013-06-14
osisen
osisen

det e första linssorten jag testar :-)
jag pratade med optikern å hon förklarade precis så som ni andra skrivit.. Som oerfaren fick man ju lite smått panik särskilt som jag skulle till optikern dagen efter men nu kom den ju tillbaka i tid :-)

2013-06-16
osisen
osisen

jodå det gick bra! hon tyckte ja skulle vila ögat en dag efter min lilla petattack.. sen fick ja beröm för att ja lyckades få ut linsen själv.. hon sa att hon brukar hjälpa folk som råkar ut för samma sak å peta ut dem :-) så det verkar ju inte va helt ovanligt! jag såg bra med linserna vid syntestet å hon tyckte de satt perfekt på ögat.. iom mitt brytningfel så funkar linserna bara om de ligger exakt på ögat annars kan det bli suddigt. men ho sa att de satt så bra de kan sitta :-)
känmer mej nöjd å hon fixk beställa hem min första halvårsranson !

2013-06-15
osisen
osisen

linsen ör tillbaka.. måste ha skett som nennan beskrev för det kändes ju jobbigt i ögat igår men ja trodde det var för att ja grävt på ögat liksom..
hur som helst i morse så gick ja å kolla igen.. ingen lins.. men det va lite obehagskänsla .. jag gnuggade i ögat utanpå ögonlocket å plopp aå hade ja linsen i handen :O
ser att den varit vikt !
jag försökte titta igår runt ögat om den var där men ja kunde ibte se den.. men uppenbarligen har den ju legat nånstans förutom där den ska vara.. hela natten.. nu har ja satt den på plats igen men nytvättad å fin hoppaa inte ja förstört den nu..
jaja optikern om tre timmar så får ja fråga henne

2013-06-15
osisen
osisen

ingen som varit med om nåt likande? de ska väl typ inte kunna ramla ut så ja undrar om den inte måste ha hamnat fel i morse redan.. ja kollade ju så de satt i båda två men kanske missa ja högerögat eller så föll den av direlt efter ja kolla.. kanske följde med en blinkning eller nåt.. men ja tycker jag borde ha känt det ju ! å ja har inte märkt att ja sett ojämt eller nåt heller :-D hahaha.. kanske man inte gör. .
jag kanske har kliat mej i ögat eller nåt.. ja kan ju få kli ibland å kansle har ja gjort utan å tänka mej för å lyckats peta till linsen?!
va krångligt allt blev nu känner jag :-(
det e vänsterögat som jag har det stora brytningsfelet på vilket e det som gör att ja ser kasst så kanske därför ja inte reagerat på det..
å tänk om ja lyckats skada hornhinnan nu i mitt försöka att plocka ut en obefintlig lins. . suck...

2013-06-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...