App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sambon kollar porr...

Igår skulle jag låna sambons telefon och när jag slår bort låset så kommer det upp en porrsida... Han står bredvid och säger typ ojsan där va det porr, blir du arg på mej nu eller? Jag sa att nej, varför skulle jag bli arg för. Frågade om det berodde på att han inte är nöjd med vårt sexliv för tillfället men det var inte därför. Han sa att alla killar kollar porr ibland... Är det så? Jag blev inte arg men besviken och lite ledsen. Bi har fått barn för 5 veckor sedan men är igång med sexlivet sedan typ 3 veckor tillbaka men jag är ju nu rädd att han tyckerxatt det inte är lika skönt längre eller nåt och därför måste kåta upp sig med att titta på porr... Ledsen faktiskt!

2013-06-14
Thessan76
Thessan76

Nej du är en klok kvinna så jag tror på dig! Men klart jag säger inte hur andra ska tycka utan detta är något jag själv tycker.

2013-06-15
babybo
babybo

Jag tycker man kränker sig själv och sin kropp om man har sex med en bläckfisk 😮 jag tror faktiskt inte folk som jobbar i porr branschen mår bra mentalt. Folk får titta på vad dom vill men jag är emot att se det. Tror inte jag är ensam om att tycka att porr är groteskt, folk har sex med djur för att känna pengar, lågt i mina ögon

2013-06-15
babybo
babybo

min make kollar inte på porr, jag har frågat varför men han tycker det inte är något att se på, han har ju sin fru :)

2013-06-15
jenccy
jenccy

Tack ☺💗

2013-06-15
babybo
babybo

Håller med dig babybo!

2013-06-15
jessicamalin
jessicamalin

Jag har inte sagt att alla porr är så men förstår inte varför man inte kan bara vara nöjd med det man har hemma och inte behöver titta på sånt som kränker kroppen

2013-06-15
babybo
babybo

Jag är ingen ängel nu som ska sitta här och säga att jag inte sätt porr men jag tänder inte på det! Jag tänder inte på att se någon blir sönderknullad, jag tänder inte på någon som kan inte andas bara för att mannen ska komma så långt i munnen, jag tänder inte på att se någon bli ner sagad fy fan säger jag. Varför ska vi behöva acceptera att sex ska se ut så här! Kvinnor och män vill se ut som Barbie dockor det är inte verkligt eller snyggt i mina ögon! Detta är min åsikt men är så trött på att se världen bli helt galen på sex! Sex är något helt jävla underbart, vackert, rå, mind blowing men varför kam det inte va något mellan fyra vägar och inte hela världen för att se 😞 blir rädd för framtiden fy fan säger jag. kan vi inte bara vara nöjda med det vi har hemma ?

2013-06-14
babybo
babybo

Som sagt jag accepterar det inte och det vet min sambo om men jag kan tyvärr inte förbjuda honom.
Som min sambo sa till mig varför vill du aldrig kolla då har jag helt ärligt svarat honom att jag inte tänder på det och att jag tycker det går fel till i porrbranchen men det är vad jag tycker alla har vi våra egen syn på det.

Där finns dom som tänder på det och dom som inte tänder på det.
Och jag är den som inte tänder på det, men sen kan jag inte uttala mig om hur det hade varit att kolla på det tillsammans eftersom det är inte något vi har testat och jag känner inte mig redo till att göra det i helle fast vi har varit tillsammans i 7 år och väntar vårt första barn nu i september.

Men hoppas verkligen att ni kommer fram till en lösning som är bra för er. För man ska verkligen inte bli ledsen över det.
Fast jag vet att det är är svårt att inte bli ledsen och besviken över det.

Lycka till

2013-06-14
septemberunge
septemberunge
Bebis på 4 månader

Säger som hurricane! Jag vet att min sambo inte kollar på porr, och han är inte det minsta intresserad av det heller. Han säger att det bara är löjligt och overkligt! Dessutom anser han att det är trevligare o uppleva än o titta :) Och jag hållet helt med honom! :)

2013-06-14
jessicamalin
jessicamalin

Äh det ska du inte bli. . å dessutom ljög du ju för honom när han fråga. .
jag e ganska säker på att hans porrtittande inte har något å göra med att han inte attraheras eller e nöjd med dej :-)
vissa gillar porr även om de e nöjda med sitt egna liv ! så länge det inte e nåt djursex eller barnporr eller riktigt brutalt så ska man nog inte oroa sej för att det e nåt fel !
du kan väl fråga om han lärt sig några nya mooves istället ;-) så han kan bevisa att den där porren gör nån nytta!

2013-06-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...