App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som har MAM Anti Colic....

Jag har prövat den flaskan 2 ggr nu och tycker när jag kollar hur bebis äter att han visst får i sig luft. När han suger och sedan släpper en kort millisekund för att ta nytt sugtag så flyger det in små luftbubblor genom dinappen och upp i flaskan. Den luften suger han väl i sig igen?! Flaskan ska ju vara gjord för att bebisen inte ska få i sig luft så jag kanske tänker fel... Visst ska man skruva åt både bottendel och toppen ordentligt? Så att inte det är felet jag gjort. Vi har även prövat Dr Brown och där flyger det inte in bubblor på samma sätt. Prövade MAM Anti Colic bara för att den såg enklare ut att rengöra.

2013-06-13
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 5 månader

Avent är helt klart enklast, för det inga speciella delar eller någonting. Det sitter i själva nappen, så alla deras nappflaskor är automatiskt antikolik.

2013-06-14
Yrwen
Yrwen

Jag har inte lyckats få den att läcka så då måste ju alla delar vara ordentligt påskruvade ;) Kanske luften försvinner ut i ventilen i botten... Dock har jag rapat min lille efter att han ätit, och när han får Dr Browns flaska så finns inget att rapa upp. Kommer nog fortsätta med Dr Brown tills han är lite större (3 månader eller mer) och då byta till MAM eller ngn annan lite enklare flaska :)

2013-06-13
Hnoss
Hnoss

Se till att den vita ringen sitter tätt o på sin plats o att d e påskruvat ordentligt. Jag har själv(halvsovande)skruvat på botten snett ett par ggr o fått allt i handen. D va riktigt irriterande. Men så länge alla selar sitter på plats så e de väldigt enkla att hantera.

2013-06-13
Adde86
Adde86

Jag har MAM till min son. Tkr de fingerar väldigt bra. Man måste va noga m att skruva ihop alla delar annars läcker den, men man lär sig tekniken ganska snabbt. Det viktiga, med alla flaskor, är att hela nappen ska vara fylld när barnet dricker, annars får de i sig luft. Min son släpper oxo bubblor mellan varven när han andas ut, men d e ju inget han får i sig för jag tar bort flaskan precis innan den blir helt tom så han inte suger i sig luft. Har inge provat andra flaskor så jag kan inte direkt jämföra men jag är nöjd med MAMs :)

2013-06-13
Adde86
Adde86

Nu har jag bara Avent så kan ju inte riktigt jämföra, men på de ska man inte dra åt korken särskilt hårt på de "vita" flaskorna med lös ring.

Vi hade en Mam antikolik till första, använde den en eller 2 ggr innan kusinen fick den, den läckte som ett såll för oss!

2013-06-13
Yrwen
Yrwen

Det blir likadant när min lilla äter ur sin mam flaska. Men vi provade esska innan och då var det mkt värre plus att han ville rapa flera ggr när han åt med den, det gör han inte med mam flaskan så jag är nöjd ändå.

2013-06-13
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...