App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

En mardröm

Dagen var hur bra som helst.. Gick på en vanlig kontroll hos bm.. Slutade med akut ambulans in till kk eftersom de va svaga hjärtljud.. Men lillebror buffafe iaf... Nu ligger vi här och väntar på att f föda fram min döda bebis.. Allt snurrat och jag fattat ingenting alls.. Varför ja äns skriver just nu fattar jag inte.. Älskade lillebror.. Hur lunde de bli så här!!

2013-06-12
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jag är ännu så länge bara förstagångsförälder och en nybliven sådan, men tror definitivt att jag skulle tänka precis som du när det gäller att fortsätta försöka skaffa barn och ett syskon till det man redan har. Förstår att du känner dåligt samvete emellanåt. Men er älskade änglapojke får ju också ett syskon om/när ni försöker igen. Och det är ju ett barn som skaffas med massor av kärlek och det betyder självklart inte att ni älskar er änglapojke mindre för det. Ni skaffar ett till barn, ett syskon även till honom, precis som att ni vill skaffa ett syskon till er dotter. Massor av kramar till er!

2013-06-26
Hnoss
Hnoss

Jag skulle nog tänka precis som du vad gäller syskon :). Tänker på din familj ofta och hoppas ni finner styrka och kraften att gå vidare. Många kramar

2013-06-26
Leo120329
Leo120329

Ja jag bestämde nig redan inne på förlossningen att vi ska ge våra två barn ett syskon.. Vilket helvete de än kommer bli så ska vi.. Inget kommer någonsin ersätta våran älskade pojke, men längtan efter ett syskon till flickan att kunna leka med.. Va med... De kommer bli en fruktansvärd period av rädsla och ångest.. Jag har sökt så mkt på nätet im att skaffa barn snabbt efter.. Trodde var jag som var helt knäpp som tänker detta precis efter art ha förlorat ett barm.. Kändes bra efter ha läst att det var naturliga tankar.. Man kommer alltid sakna sitt barn, men man saknar att ha fler barn.. Jag är dålig på att formulera mig och hoppas ingen missuppfattar.. Får redan dåligt samvete imellan åt att tänka på syskon..

2013-06-26
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Beklagar sorgen. Finner inget mer att säga, önskar er bara att ni hittar den styrka ni behöver för att orka leva vidare.

2013-06-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 1 år och 6 månader

Så ledsen för er skull! Har själv förlorat en pojke i magen, v. 19. Upplevde en fruktansvärd sorg och bitterhet efter det. Men, vi beslöt oss för att inte ge upp. Några månader senare blev jag gravid igen, men fick ytterligare ett missfall. Sen blev jag gravid igen och det gick vägen. Vet att detta inte är någon som helst tröst idag, men den bebis som är menad för er kommer! Ibland finns ingen förklaring till varför, men ge aldrig upp! Prata högt och öppet om det och fortsätt kämpa! När jag tittar på min gosse idag som är 4 månader tänker jag att det är så självklart att just han skulle komma till vår familj! Önskar er lycka till!

2013-06-26
Tvåbarnsmamma81
Tvåbarnsmamma81

Berättade för maken om er igår och sa ju liksom att det är ens värsta mardröm, men att ni på sätt och vis har tur som redan har ett barn som tvingar er att "fortsätta leva". Oavsett hur fruktansvärt jobbigt det är och hur sorgset det är så tvingas ni upp och fungera för hennes skull. Maken ville inte ens höra för hans rädsla för minsta (9 mån) har precis börjat släppa!

Jag hoppas att ni åtmisntone kan glädjas med er fina dotter även om det är jobbigt och tar mycket energi, ni kanske kan suga åt er lite från henne?

2013-06-25
Yrwen
Yrwen

Har läst dina inlägg flera gånger utan att veta vad jag ska skriva, så ledsen för er skull! Styrkekramar!

2013-06-24
AnnaA86
AnnaA86

Ja du yrwen.. Hade gärna stannat under täcket och gömt mig.. Men dottern tvingar mig/oss in i verkligheten.. Ger oss skratt o glädje trots vår svåra sorg.. Hon förstår inte vad som har hänt alls.. Men det tar fruktansvärt mkt energi.. :(

2013-06-24
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Känner dig inte, men följt en del inlägg... Jag lider så fruktansvärt myclet med dig/er, tårarna rinner när jag läser inläggen om detta, det är så fruktansvärt sorgligt!! Det finns inte ord som kan beskriva den sorg jag känner för er. Detta är en förälders mardröm! Jag gick hela graviditeten och väntade på att något hemskt skulle hända (som tur var hände inget med barnet) men skulle detta hänt, jag vet itne vad jag skulle gjort! Tagit stora tjejen och lagt mig under en hög täcken och aldrig kravlat mig ut igen?

Jag hoppas att ni får stöd och råd från er omgivning så att ni kan bearbeta allt!

2013-06-24
Yrwen
Yrwen

Grattis till er lilla pojke och ledsen att han inte fick stanna hos er! Jag har själv förlorat en dotter i magen. Skulle in på koll då jag hade prematura sammandragningar i vecka 30+2. Jag var lugn hela vägen in, vi skulle ju bara på koll. Men väl inne så finns inga hjärtljud...vår älskade och efterlängtade bebis hade dött. Stor kram till dig och hoppas du får mycket stöd och hjälp!

2013-06-24
Inyourdream
Inyourdream

Beklagar verkligen en stor styrkekram till dig o familjen

2013-06-24
juliaeva
juliaeva

Massor med kramar till er. Så hemskt

2013-06-24
Oskv3
Oskv3

Blir jätteledsen av att läsa detta! Jag kan inte förstå varför sånt kam hända. Det gör ont i hjärtat att ens tänka denna tanke. Styrkekramar till er!!!!!

2013-06-24
FruSessan
FruSessan

Usch vad hemskt, jag fick så jävla ont i magen när jag läste detta! Ingen ska behöva gå igenom något sånt! ='(
Jag tänker på er, stora styrkekramar!!

2013-06-24
katja1993
katja1993

En fruktansvärd mardröm och just nu min värsta skräck. Tänker på er. Hoppas du har många runt omkring dig som stöd

2013-06-16
Michelle1974
Michelle1974

Jag beklagar verkligen sorgen :-( det är sånt där ingen ska behövs genomgå. Det är så otroligt orättvist! Jag hoppas att ni i all tung sorg är starka och finner lycka åter. Massa styrke kramar 💗

2013-06-16
Jessicahed
Jessicahed

Åh va lessen ja blir!

Kan inte föreställa mig smärtan du/ ni känner nu!

Kan bara säga att jag lider me dig o  mitt hjärta brast då ja läste d här.

Tårarna rinner åh din stackare!

2013-06-16
tesse29
tesse29
Barn på 2 år och 10 månader

Tack alla.. Mardrömmen fortsätter.. Vill berätta med ett leende att han var den finaste pojke jag någonsin sett... Bara hjärtat som inte slog som gör att våra hjärnan är brustna.. 2 dagar över tiden, går man med jobbiga o tungs men glada steg till en vanlig kontroll.. Träffar människor på vägen och pratar glatt med dem.. Uppe hos bm berättar jag att jag trodde de va på g dagen innan och hon sa att hon kanske kunde göra ennliten svepning... Av nån konstig anledning började kontrollen annorlunda.. Bara blev så.. Hjärtljuden var svåra att hitta, men han buffade ju tillbaka.. Hjärtljuden hittades.. Men svaga.. Akut med ambulans, men ja var ändå lugnt.. De värsta som kunde hända var akut kejsarsnitt.. Tänkte ju jag! Ack så fel.. Humöret är berg och dalbana.. När jag går utanför dörren är de musik på fullt ös i öronen och solglasögonrn på... Mitt lugnade piller har börjat värka.. Så faller snart i sömn... För att sedan vakna upp till verkligheten igen!

2013-06-15
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Vet inte hur långt gången du var men samma sak hände mig fast inte hos bm. skulle gå in i vecka 15 två dagar senare bara när jag började blöda, åkte in till akuten och fick reda på att den varit död i fem veckor. en akut skrapning fick göras dagen därpå.. jag förstår exakt hur det känns, det här var ju bara någon vecka sen. en massa Styrke kramar och ta hand om dig!!

2013-06-14
Himen
Himen

Tänker på er så mycket! Beklagar eran sorg 💗

2013-06-14
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Fruktansvärt ledsen för er skull! Tänker på er och er lilla ängel, fäller en massa tårar och skickar över styrkekramar och kärlek.

2013-06-14
Hnoss
Hnoss

får tårar i ögonen av att läsa detta! vilken sorg o smärta att gå igenom! Styrkekramar till dej o din familj!

2013-06-13
sandris87
sandris87

Åh nej! Så ledsen för er skull!!! Fruktansvärt. Kram

2013-06-13
LinaIda
LinaIda

Har världens klump i magen efter att jag läste din tråd, usch helt fruktansvärt, kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom just nu. Skickar många kramar!

2013-06-13
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-06-13
Felicia B
Felicia B

Har tänkt på dig hela natten! Lider verkligen med er i denna mardröm. Så hemskt och ingenting någon förtjänar!!! Skickar massa kramar och styrka

2013-06-13
Betty86
Betty86

Nej är det enda jag kan tänka. Nej, det får inte ha hänt. Kan omöjligt förstå eran sorg då den måste kännas så bottenlös. Jag skickar all kärlek och hoppas ni finner tröst hos varann och era nära och kära. Styrekekramar

2013-06-13
Hurricane
Hurricane

ja här är en till som hade er i tankarna under hela gårdagen.. fällde även några tårar för eran ängel och eran sorg..
har inget vettigt å skriva mer än att ja e så himla ledsen för att ni ska behöva genomlida detta!!
kram!

2013-06-13
osisen
osisen

Åh herregud vad hemskt och orättvist!!! Min värsta mardröm! Stora styrkekramar och kärlek till er! Jag antar att de inte vet varför det blev så? Gud vilken chock att gå så nära förlossning och sen detta :(

2013-06-13
InezFinez
InezFinez

Jag tänkte på er hela kvällen igår.. Hoppas verkligen att ni får all hjälp och stöd nu att gå vidare, även om det känns omöjligt just nu. Skickar ännu fler kramar till er. Vet inte vad mer man kan skriva...

2013-06-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Tack alla för era tankar.. Han e den finaste lilla pojke jag någonsin sett.. Känns så orättvist att vi inte fick behålla honom.. Huvudet är helt tomt hos oss båda..

2013-06-13
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Fruktansvärt!! Skickar Styrkekramar!

2013-06-12
Flowertessan
Flowertessan

Fy vad hemskt!!! Vet inte vad jag ska skriva :( skickar styrke kramar åt er!

2013-06-12
Ida_h82
Ida_h82

Styrkekramar till er!

2013-06-12
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Stora styrkekramar till dig!

2013-06-12
Levena
Levena

Jag beklagar! Skickar styrkekramar i massor jag också!!

2013-06-12
Elinkl
Elinkl

Oh nej! Jag beklagar och skickar en massa styrkekramar :(

2013-06-12
Idussen
Idussen

Åh nej.. Beklagar jätte mycke... Kan inte tänka mig vad ni går igenom... Massor med styrkekramar till er!

2013-06-12
Eliasens mamma
Eliasens mamma
Gravid i vecka 16

Åh nej :( skickar massa styrkekramar

2013-06-12
Adde86
Adde86

Overkligt! Lider med er och skickar ton med styrkekramar!

2013-06-12
janni_vinberg
janni_vinberg

Så obeskrivligt orättvist och fruktansvärt! Beklagar verkligen och hoppas ni får det stöd ni behöver. Värsta tänkbara mardröm...

2013-06-12
McLarsson
McLarsson

Beklagar! Jag hoppas ni finner styrkan ni behöver nu! Kram

2013-06-12
emcb
emcb

Massor av styrka till er💕

2013-06-12
Gullmamman
Gullmamman

Usch! Jag beklagar! :(

2013-06-12
babyonboardhere
babyonboardhere

Jag beklagar verkligen. Inga ord kan beskriva vad ni går igenom nu, ta hand om varandra ❤️

2013-06-12
katrin8008
katrin8008

Nej nej nej... Allt som finns att säga täcker inte det man vill ha sagt. Stora kramar.

2013-06-12
Nikka77
Nikka77

MEN VA?! fy vad hemskt! jag vet inte vad jag ska säga ens.

*kramar*

2013-06-12
Escapade
Escapade

Men lilla vän känner dig inte men beklagar verkligen det som drabbat er familj! Skickar en massa styrke kramar och ta hand om er!

2013-06-12
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...