App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Första veckan

Min lilla Miriam är nu en vecka gammal och vi är hemma, igen.. Jag åkte in med vad jag trodde va förvärkar från helvetet, efter som jag tycker mig är dålig på att hantera smärta. Det visade sig att det va på gång på riktigt och att värkarna bara va oregelbundna. När jag kom till BB nästan beredd på att bli hemskickad igen för det har man hört så många som blir.. Men det visade sig att jag hade öppnat mig helt och hade krystvärkar ;) fick min enda och bästa vän just då, lustgasen. 1 timme senare va hon på mitt bröst! Stannade 2 dagar åkte sen hem. 2 dagar senare upplevde vi att hon gjorde andningsuppehåll, blev vettskrämda och åkte in akut! Visade sig vara dykrefkexen som gjorde sitt. Men det upptäcktes att hon hade väldigt tjockt blod! Så nu efter flera dagar med slangar, prover, elektroder, dropp och slutlingen utbyte av lite blid mot plasma fick vi normalt HB värde igen! Och är äntligen hemma.. Ville bara skriva av mig lite!

2013-06-12
AnnaMo
AnnaMo

Pustar ut ännu mer idag! Va på återbesök på NEO idag.. Min lilla ängel till matvrak har gått upp 100 g på 2 dagar. Vilket är bra för hennes blod att få i sig mycket mat. Hennes blodvärde hade inte bara hållt sig utan tom sänkts lite till! Så nu kan vi slappna av helt och bara njuta..

2013-06-14
AnnaMo
AnnaMo

Grattis! :) ♥

2013-06-13
detVankas
detVankas

Grattis och härligt att ni är hemma :)

2013-06-13
Hnoss
Hnoss

grattis till er!

2013-06-12
solskensmamman
solskensmamman

Ammar och tillmatar lite.. Enligt läkarna finns det många teorier om varför det blir så men ingen vet säkert. Många barn har tjockt blod inne i magen men det fixar sig självt när dom föds. Kan oxå vara att dom får lite extra genom navelsträngen innan dom föds, kan ha med blodsockret att göra.. Och nu när det är fixat så är det inget som ger några men framåt utan allt är och förblir bra!

2013-06-12
AnnaMo
AnnaMo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...