App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

D-droppar och magknip...

Ngn som lagt märke till de sambandet? Funderar starkt på om min pojkes magknip beror på d-vitamin dropparna. Ngn med erfarenhet? Har läst och förstått att vissa barn kan behöva vattenlösliga d-droppar.

2013-06-11
Hnoss
Hnoss
Barn på 2 år och 3 månader

Nu testar vi några dagar utan d-droppar... På lördag blir min kille 4 veckor och han har fått d-dropparna sen han var 1 vecka gammal. Jag ska åka till apoteket och se om jag kan få tag på vattenbaserade droppar utan e ämnen, om jag tycker han verkar må bättre i helgen.

2013-06-12
Hnoss
Hnoss

Jag har hört om ett samband, finns andra d-droppar man kan ge som man får köpa på apoteket. Testa att ge dem istället?

2013-06-12
jika686
jika686

Mitt bvc varnade för att barnet kunde bli dålig i magen i nån vecka tills magen vänjt sig

2013-06-12
Liisa89
Liisa89

Prova att ta bort dem i några dagar och se om det blir skillnad? Vi fick inte D-droppar från BVC förrän efter 4 månader så det är ingen fara att ta bort under några dagar. Fast bebisar kan ju få ont i magen ändå ;)

2013-06-12
InezFinez
InezFinez

Tror att det beror på att vissa märken innehåller tillsatser, e-ämnen. Kolla på innehållsförteckningen så att de bara innehåller d-vitamin. Tror att acos innehåller e-ämnen - vilket är det märke man fått gratis på BVC här... Finns en olja från Dunmedic som ska vara fri från tillsatser, testa att byta till den om det är ACO's du använder.

2013-06-11
ChildofJune
ChildofJune

Ja jag har med hört samband om det inte jag själv dock, men testa med de vattenlösliga vi har dom, de ska stå i kylen

2013-06-11
Emma_loden
Emma_loden

Har inte själv erfarenhet med detta, men när jag fick mitt första barn varnade min pappa om att det kunde hända och att jag då skulle be om vattenbaserade droppar istället för de med olja. Tydligen hände det mig när jag var liten och då bytade dem och problemet försvann!

2013-06-11
SandyMarie
SandyMarie
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...