App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

D-vitamin droppar och magknip?

Någon som varit med om detta samband? Jag börjar fundera på om vår lilla skrutt får magknip pga d-vitamin dropparna. Kan inte minnas att jag upplevde att han hade ont i magen innan han började få dem. I helgen som var prövade vi att inte ge dem unde tre dygn och även om han var lite gasig i magen så var det inte mkt. Igår och idag fick han dem igen och idag har han haft fruktansvärt ont i magen hela eftermiddagen och halva kvällen! Inbillar jag mig sambandet tro... Har läst att vissa barn reagerar på d-dropparna man får fr bvc och att om de får vattenlösliga droppar så blir det bättre. Ngn med erfarenhet?!

2013-06-11
Hnoss
Hnoss
Bebis på 16 månader

Har förstått att en hel del barn kan få magknip av d-vitamin dropparna. Vår bm sa att hon har varit med om det några gånger. Vi fick de vattenbaserade dropparna istället för de oljebaserade från ACO som vi först fick. Vår son klarade inte av dem heller. Idag prövade vi oljebaserade droppar utan e-ämnen eller andra tillsatser (från Dunmedic) men han tålde inte dem heller :( Så det har varit gallskrik och massor av magknip i flera timmar nu. När vi inte har gett honom d-vitaminet under en vecka så har det varit ENORM skillnad! Vi kommer inte ge d-vitamin nu på ett par månader och förhoppningsvis tål vår pojke dem bättre då. Pröva att inte ge dem under några dagar och se hur er bebis reagerar är mitt tips!

2013-06-24
Hnoss
Hnoss

hejsan.. Jag upplever också att min dotter har blivit
mer gasig ocj grinig av D dropparna varje gång vi har gett henne så har hon haft jätte ont i magen o inte sovit något knappt..

Försökt att prata med bvc och läkare men ingen värkar tro att det är pga d-dropparna ..

2013-06-24
Vahiide
Vahiide
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...