App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Håravfall!!!

Haft frågan uppe för längesen och trodde håret skulle bli bättre.. Tappat nåt kopiöst mycket hår din senaste 4-5 månaderna, blir snart tokig! Finns de nåt tips? Ingen som sitter på några bra knep? Får panik..

2013-06-11
jessicamalin
jessicamalin

Jag har fått kala fläckar på huvudet ca 3-4 mån efter förlossningen. Bara att klippa sig så det inte syns så mkt. Nåja, denna gången har jag iallafall inte midjelångt hår (räknar med att samma sak händer igen i augusti...)

2013-06-12
solskensmamman
solskensmamman

efter förlossningen tappade jag mängder med hår i flera månader.. närmare ett år men nu börjar det växa igen å ja har typ lugg helt plötlsligt :O små babyfjun som sticker fram här å var ser inte klokt ut!
samam sak efter första graviditeten.. å då fick ja åxå massa nytt hår sen ganska långt efter .

2013-06-12
osisen
osisen

Samma här! Mitt hår har blivit jättetunt och så får jag snart ont i lederna av att leta hårstrån på ryggen under tröjorna och bhn vareviga timme!! Och jag har tagit blodprov för att kolla om jag saknar nåt i kroppen men allt var normalt.. Min moster, som är utbildad kinesiolog, sa att det kan ha med njurarna att göra om jag inte minns fel. Jag ska till henne för att få behandling, så får vi se vad som händer!

2013-06-12
xLillaMy
xLillaMy

Nä, ammar inte.. Vart kan man göra tester?

2013-06-12
jessicamalin
jessicamalin

Tagit tester och fått veta vad det beror på? Skulle jag göra om det pågått så länge.. :( Om det inte beror på att du ammar förstås?

2013-06-11
Smultronkyss
Smultronkyss

Priorin funkade för mig.. Men dom är svin dyra o du ska äta dom i 4-6 månader..

2013-06-11
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 1 år och 8 månader

Din=dom..

2013-06-11
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...