App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid och har blivit riktigt dålig..

Ja som rubriken säger så har jag blivit riktigt dålig, för fyra dagar sedan började de med kraftig huvudvärk som gjorde mig totalt sängliggande, detta höll i två dagar ungefär och nu efter det så har jag åkt på jordens värsta förkylning känns det som, känner mig väldigt febrig också.. De som oroar mig mest är över min lilla krabat där inne i magen, är gravid i v.36 och jag är rädd att detta ska påverka lillen på något sätt.. Kan de vara farligt eller bör jag ringa sjukvårdsrådgivningen? Alla tips och information tas gärna emot för att lugna mig lite, känns inte roligt alls..

2013-06-11
Carolineeee
Carolineeee

Ja de ska jag verkligen göra :) tack så mycket!

2013-06-13
Carolineeee
Carolineeee

Vad bra att höra! Då får du krya på dig nu och ta hand om dig själv rejält!! :)

2013-06-12
1katarina1
1katarina1

Jag ringde dom igår, hade 37.6 i temp med Alvedon i kroppen så dom sa att ifall de skulle överstiga 38.0 så skulle jag komma in. På kvällen blev jag ännu sämre (38.7 hade jag i temp då) så jag ringde in till förlossningen och dom bad mig komma. Dom tog blodtryck, fick göra en såndär kurva och se hur barnet mådde sen gjorde dom en vaginal undersökning och allt detta såg bra ut. Jag har helt enkelt åkt på en riktigt jobbig influensa trodde dom så dom bad mig att vila mycket, dricka mycket vatten och även äta Alvedon mot febern och huvudvärken. Idag är det lite bättre tack och lov, och jag ångrar absolut inte att jag åkte in för min rädsla över att barnet skulle ta skada av detta försvann när ja åkte hem. Skönt att den lilla mår bra iallafall!

2013-06-12
Carolineeee
Carolineeee

Skriv sen om vad de sa :-) Det är säkert ingen fara, men jag brukar själv ringa till dom om jag är osäker... Det är därför dom finns där!

2013-06-11
1katarina1
1katarina1

Jag beslutar att ringa 1177 för att vara på den säkra sidan då, på något sätt fick jag för mig att de skulle låta fel om jag bad om råd angående en förkylning men ifall de vore någon fara för barnet så känns de nästan som att jag måste.. Lika bra att ta de säkra före de osäkra, ska ringa nu!

2013-06-11
Carolineeee
Carolineeee

Jag ringer alltid 1177 när jag är osäker, så dom kan bedöma lite om man behöver söka vård eller inte... Jag skulle ringt dom iaf! :)

2013-06-11
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...