App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ensamstående mamma ?

Någon annan mamma som är ensamstående som har lust att snacka? :)

2013-06-11
sandra
sandra
Barn på 2 år och 5 månader

Hej jag är nybliven ensamstående mamma på 19 år. Min dotter är idag 1 månad och jag har ingen som helst kontakt med hennes pappa på grund av komplikationer vi hade i fjol. Jag lämnade pappan i augusti och fick inte förens i oktobee veta att jag väntade barn (var i vecka 18) och fick svar tillbaka av honom att han inte brydde sig. nu i efterhand har han sagt att hon vill träffa henne men jag vågar inte möta honom då jag är rädd för vad som hände förra sommaren. Jag ångrar vårat förhållande men jag ångrar aldrig min dotters födsel. Kramar

2014-03-15
ElvirasMamma
ElvirasMamma

Det är inte en dans på rosor att vara ensam mamma. Önskar att lillkillens pappa vore i livet så hade allt varit perfekt, en olycka med dödlig utgång är inget som man kan förutse. Tur att familj och vänner finns som stöd och backup. Även som ensam kan man behöva få lite egentid som att kunna fara och storhandla.

2014-03-05
anagus
anagus

Hej hej! Ensamstående 22 årig mamma här med en son på snart 6 månader. Pappan vill inte vara med i bilden alls. Det känns lite tråkigt att han inte ens vill träffa sin son. Läste att många fler här inne har haft liknande händelser . Fick reda på min graviditet väldigt sent så kunde inte göra något åt det. Glad att jag har honom. Det bästa som hänt mig på väldigt länge . Något ung mamma här som vill prata lite ? :)

2014-02-10
Eema91
Eema91
Barn på 1 år och 11 månader

Hej hej ! Ensamstående till snart 2 barn. Lever på västkusten. En son på snart 2 år, och bebis nr 2 kommer i februari. Samma pappa till båda barnen. Utan min mor, hade inte vår vardag gått ihop. Jag är fortfarande väldigt förbannad för att man som karl anser sig ha rätten till att välja själv - att kunna vara förälder när det passar sig. Jag mår riktigt dåligt över själva tanken att själv någonsin bete mig på det sättet. Jag älskar mina barn villkorslöst, alltid, oavsett när var och hur tidigt de än må vara på morgonen ;) Att klara av att välja bort en sekund med sina älsklingar, är helt oförståeligt för mig. Det gör mig så arg. Kanske är jag för nyligen separerad för att kunna ta ett steg bakåt , se helheten och känna frid. Ni andra låter trygga och säkra i era liv, det värmer en annan. Varma kramar till Er allihop !

2013-12-16
Goll
Goll

Jag ska bli ensamstående mamma om cirka 2.5 månader. Pappan tyckte att han borde få välja själv när han vill bli pappa och att han kommer tillbaka när han känner sig redo... Aja jag har min familj som stöd och jag har vänner som finns när jag behöver det. Bor på Öland för tillfälet mentänker flytta till Enköping så fort jag kan när ungen är född, då jag har min bästa vän som bor där och har också barn i ungefär samma ålder (4 månader äldre).

2013-12-06
Fupi
Fupi
Barn på 2 år och 7 månader

Ensamstående mamma Falkenberg med en dotter på 10 månader nu

2013-12-03
rebecca1986
rebecca1986

Ensamstående mamma i Göteborgs trakten va det här :)

2013-10-30
Ungmor
Ungmor

Jag är ensamstående mamma med min son på snart 8 månader. Har varit ensam sedan 5:e månaden. Jag och min sons pappa var förlovade och skulle gifta oss i sommar (avbokade 1 månad innan). Men han förändrades helt. Han bodde med mig och var arbetslös så jag jobbade, fick städa och laga mat när jag kom hem och han gjorde inget. Har inget emot att han levde på mig ekonomiskt för ibland har man det bättre än den andre men tycker att man åtminstone kan hjälpas åt med hushållssysslorna.. 

Kände att jag bara tjatade och när jag väl sa till så bättrade han sig ett tag och efter någon vecka/dag så var det tillbaka på ruta 1 igen. Kände mig som en tjat moster och ville vara hans partner inte mamma och behöva plocka efter honom (hans kläder låg överallt). Så till slut sa jag att vi kanske skulle ta en paus (när jag var i 3:e månaden)(barnet var planerat från båda sidor) så han flyttade tillbaka till sin mamma. Men då gick det bara utför. Han hörde knappt av sig kom inte på ultraljud eller MVC besök. Min mamma fick övertala honom för att komma på min förlossning (alltså ville han inte komma när han son skulle födas) men till slut kom han ändå var där tills han fötts och åkte sedan hem igen.. 

Vi hade planerat att flytta till sthlm tillsammans (jag är från sthlm men flyttade till vimmerby för 2 1/2 år sedan då jag träffade honom) men eftersom vi separerade så har jag nu för ca 2 månader sedan flyttat upp själv med min son. Han har träffat sin son 5 ggr sedan han fötts men har inte hört något från honom (varken telefon, sms eller något) sedan 1 månad efter hans dop som var i maj så sedan i juni har jag inte hört något och han har inte träffat sin son. 2 månader efter jag fött hans son har han hittat en ny tjej.. 

Men men så är det nu. Tråkigt tycker jag då jag självklart har känslor för honom, annars hade man ju inte planerat barn eller giftermål ihop... Men jag har det bra med min son och har hjälp av min mamma och min bror. De är guld värda hade inte klarat mig utan dem. Det är tufft att vara ensamstående speciellt när man är 2 att göra barn vilket är enkelt!  Blev en lång historia.

Men älskar min son överallt annat och ångrar honom inte för något önskar bara att det hade slutat bättre.

2013-10-14
carola1992
carola1992

Jag är en ensamstående mamma till en son på sju månader och har varit ensam sen jag va i sjunde månaden. Pojkens pappa har inte hört av sig än och han vill inte träffa pojken heller. Detta är sjukt jobbigt men jag har klarat mig än så länge med byta blöjor, städa med mera.

2013-10-03
Saknadig
Saknadig

hej jag är ensamstående med en flicka på 2 år. vi gick isär när hon var 1. för även när vi bodde ihop så var de alltid jag som gjorde allt även med dottern. så nu är de mycket skönare o allt funkar bra. sen har han henne varannan helg o jag resten.

2013-09-29
saraaa_84
saraaa_84
Barn på 2 år och 11 månader

Hej alla! Jag är inte ensamstående, men de känns sol jag är de eftersom de är jag som gör allt med sonen som är 3,5 månad.. Jag matat, byter blöja, lägger honom, diskar, städar lagar mat och tvättar, känns som jag kommer bli ensamstående inom en snar framtid då jag är trött på att få höra gnäll om att allt är så himla jobbigt, och de blir värsta sucken när jag frågar om han kan byta en enda blöja?? Visst, jag klarar allt själv för de vet jag att ni andra mammor gör galant! :) men någon hjälp borde man väl få när man ändå är 2 i hushållet? Instagram ; malinudenius följ mig gärna där! :)

2013-09-23
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 10 månader

Kanske tillochmed någon i lilla uddevalla eller i närheten? :)

2013-09-19
Liindaah
Liindaah

Ensamstående med en liten prins på snart 6 veckor :) Gjorde slut med hans pappa i april, och sen dess har vi varit vänner, tills förra veckan, då han började bete sig riktigt illa mot mig. Någon som har/haft samma problem?

2013-09-19
Liindaah
Liindaah

Jag e ensamstående med tvillingar på 4 ,5 månader (3 månader korr.) och det går bra. Man klarar sig, man har lixom inget annat val än så;) pappan återvände till sitt hemland på andra sidan jordklotet 1 månad innan de kom och han vill inget ha med dem att göra. Vi var tillsammans i nästan tre år. Visst känns det ledsamt att inte ha någon att dela sin glädje med, men det är även en sån enorm glädje jag har för mina barn över att de bara är mina!! Jag bor i Sthlm, finns det några andra här i Sthlm?

2013-09-06
beila82
beila82

Ensam med en liten på snart 7 veckor, trodde faktiskt inte att jag skulle klara de lika lätt som jag faktiskt har gjort, är så glad och lycklig över att jag behöll min fina lilla skatt!

2013-09-02
Carolineeee
Carolineeee

Jag är ensamstående men har aldrig känt att jag behövt någon man i vår lilla familj. Min flicka är född i maj, men världens underbaraste & har sovit hela nätter i stort sett enda sen hon föddes, vilket gör att man faktiskt orkar med allt som småbarnsföräldrar egentligen ska göra tillsammans :) Har aldrig ångrat henne & då man vaknar till joller o ett leende nere i spjälsängen så intalar jag mig: Nånting gör jag fan rätt! & har all rätt att tänka så också :) inte alla män som vet vad dom går miste om, även om vissa av oss har själva valt att köra racet själv så gör vi det hur bra som helst!

2013-09-02
Petraahm
Petraahm
Barn på 1 år och 9 månader

Jag är ensam med min son snart 12v.ingen kontakt med pappan

2013-08-14
Jen1980
Jen1980

Jag är med en av alla ensamstående blivande morsor då jag väntar en liten grabb till den 21 oktober. Kul att läsa Julia att det gått o går så bra för dig. Klart jag tänker ibland på hur det skulle va skönt med pappan i ett förhållande som en familj, sen hör han av sig o jag minns direkt varför det inte är så! Får se om han är med på nästa ul, har vart ensam på 3st o på 4:e ville jag inte vara det så en tjejkompis följde med. Lycka till brudar!

2013-08-14
mim_
mim_

tack! ja du kommer att klara det galant! Det är så himla mysigt med bebis! Och så får man se på allt positivt! :) finns ingen som har andra åsikter som man måste kompromissa med :) man får en väldigt stark och fin relation som ensam med barnet io att den får all tid med en :) att vara mamma e de bästa som finns!

2013-07-17
Julia8606
Julia8606

hej :) den 4/7 kom min flicka! det var riktigt tufft. Men jag är så stolt att jag klarade allt helt ensam. Allt från värkarbetet hemma, taxi in, förlossningen, bb och nu är jag hemma. det känns ganska jobbigt att vara ensam just för att man inte har någon att dela alla fina stunder med. men jagnär tacksam att min bebis är såmlugn och nöjd och sover hela nätterna. Man klarar det här själv! det är bara att stålsätta sig

2013-07-13
Julia8606
Julia8606

Jag har en son på 2 månader och är ensam

2013-07-04
FriidaN
FriidaN

jag är ensamstående... beräknas föda nu på söndag. visst känns det ensamt och läskigt. Men samtidigt.är det mitt val och jag är lycklig :)

2013-06-28
Julia8606
Julia8606

Ensam med en liten i magen som är beräknad den 11/7

2013-06-23
Carolineeee
Carolineeee

(null)

2013-06-23
CarolineGerling
CarolineGerling
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...