App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis rör sig extremt mycket! På g?

Hej allihopa! Är i vecka 37 nu. Igår natt och ikväll har bebisen rört sig enormt!! Har en massa sammandragningar hela tiden och det strålar ut i ljumskarna! Igår natt vaknade jag varannan timme av att det var en massa aktivitet! Dessutom har vi fått reda på att det är en för sor bebis som kanske måste förlösas tidigare med snitt! Någon som vet om all denna aktiviteten är vanlig? Är den vanlig innan det Sätter igång?:) är nyfiken

2013-06-10
Thhed
Thhed
Barn på 2 år

Jag minns inte så noga tid och dagar, men min son blev mycket lugnare innan det satte igång. Till mig har de sagt att bebisen brukar lugna sig innan det är dags för att spara på energi.

2013-06-24
Jasie
Jasie

det där är så olika och behöver inte betyda nåt. men min nr2 trodde jag skulle döda mig de sista två dagarna innan förlossningen satte igång. han var helt sjövild och tryckte huvudet ner mot bäckenbenet och klämde varenda nerv jag har där. låg och skrek och kallsvettades på soffan. ;)

2013-06-24
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 8 månader

Jag hoppas också på att den kommer snart :) denna natten var i alla fall lite lugnare! Jag vet faktiskt inte riktigt! När jag tänker tillbaka så tror jag att jag har sett den. Mened faktiskt inte helt säker haha :) din då?

2013-06-11
Thhed
Thhed
Barn på 2 år

Hej! jag är i vecka 36 och hade en precis likadan natt som du i natt + att jag mådde väldigt illa, vilket jag fortfarande gör! Åh jag skulle ge allt för att få ut bebis snart, orkar inte må så här längre! :) Har din slempropp lossnat än?

2013-06-11
Mikawestin86
Mikawestin86

Jag har gått förbi Bf med tre dagar nu och min lillfia har alltid varit super aktiv i magen, hon sparkar och rör sig nästan hela tiden. Min BM sa att om hon lugnar sig i magen så kan det vara ett tecken på att det ska sätta igång. Kan tänka mig att det är olika för alla bebisar och mammor vilka tecken som finns innan..

2013-06-11
Emilieninni89
Emilieninni89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...