App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilken tandkräm använder ni?

Vad tycker ni är viktigt med en tandkräm? tror ni på att det finns tandkräm som kan göra tänderna vitare?  Vilken sort är erna favorit? Jag är ju buzzador som jag skrivit innan och håller just nu på att provar Pepsodent White Now Gold som är en tandkräm med ett blått skum som ska ge en optisk effekt som gör att tänderna ser vitare ut.  Jag har just börjat testa den, den smakar gott, inte alls sådär sjukt stark som vissa krämer är men jag kan inte se att tänderna ser vitare ut än iaf.. Men man ska prova minst två veckor innan och så långt har jag inte hunnit än.  Någon som testat tandkräm med blått skum? Och har ni upplevt någon skillnad? Köper ni tandkrämer med whitening effekt? Tacksam för många svar tankar å åsikter :D

2013-06-10
osisen
osisen

jasså men då kanake mina tänder blir vitare snart då :-)
denna ska ju ha mer blått gegg en den "gamla" modellen!

2013-06-10
osisen
osisen

Vilken stavning.. iPhone! :/

2013-06-10
jessicamalin
jessicamalin

Jag kör med sensodyne eftersom dom första sådana där andra sliter på tänderna och en del tandkrämer innehållet mycket samma medel som det för i handtvål. Därför det blir sånt skum :P så håller mig till sensodynen, då slipper jag även ilningarna..

2013-06-10
jessicamalin
jessicamalin

Just nu använder jag Colgate Sensitive original. Älskar smaken och jag känner mig ren och fräsch efter att ha borstat tänderna vilket är viktigt för mig.

Kör emellanåt även med Pepsodent White Now och den har verkligen gjort mina tänder vitare. Jag har fått hur många kommentarer som helst om att jag har så vita tänder numera;)

Den sliter INTE på tandemeljen!

2013-06-10
Fideli73
Fideli73

Denna ska inte slita på emaljen eftersom den ger en opisk effekt.. :D

2013-06-10
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...