App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Havandeskapsförgiftn​ing, bäbis vill ut!

Jaha måste få skriva av mig här ligger jag inne på fl väntar på proverna dom tagit för har troligtvis havandeskapsförgiftning inte nog me de så vill Lill skruttan komma ut, har fått broms medicin men fan va de trycker på ändå...snälla snälla stanna kvar lilla du... Aja till min fråga är de någon som vet vad som troligtvis kommer hända me mig om de nu ät så att ja har havandeskapsförgiftning? Dom förklarar inte speciellt mycke för mig här inne (blir orolig!!)

2013-06-10
Barafija
Barafija

Skönt att det inte var havandeskapsförgiftning! :) Du får se till att vila mycket och ta det lugnt, så du slipper få det! Lycka till med allt. :)

2013-06-11
emmabackman
emmabackman

En sten har nu släppt från mitt hjärta de va inte havandeskapsförgiftning men dom ska ja extra koll på mig nu eftersom ja tydligen låg i riskzonen för att de skulle utvecklas.. Bromsmedicinen fungera o jag fick åka hem efter några timmar så nu ligger jag i soffan o vilar fick tjata lite för o få komma hem hatar verkligen sjukhus miljö :(

2013-06-10
Barafija
Barafija

Det är olika vad som sker när man har havandeskapsförgiftning. Jag fick det i v.33, v.34+1 föddes min son. För mig var det så att bebisen mådde bra, men mina njurar började lägga av. Till slut valde dom att sätta igång mig och efter 3 dagar kom han efter urakut snitt. Det bästa vore ju om bebis kunde stanna inne ett tag till, men tror det skulle gå bra även om din bebis kom nu. :) Skulle den komma nu så kommer ni få vara på neonatalen ett tag. Vi fick vara det i 12 dagar, trots att min lilla kille inte var sjuk. Dom ville bara ha lite extra koll...

2013-06-10
emmabackman
emmabackman

Att ha havandeskapsförgiftning är ibland väldigt farligt , jag själv fick en väldigt svår havandeskapsförgiftning , den kom när jag var i v 34 och jag fick ligga inne nästan hela tiden tills jag fick föda i v 38. Men mina sitta dagar kunde ha slutat lilla då jag gick upp mer än 2 kilo per dag. Men hoppas verkligen att din lilla bäbis stanna kvar ett tag och att ni mår bra, sen kan de vara njurarna som är påverkade och att man läcker äggvita, så man få börja samla urin ..

2013-06-10
sebbemalin
sebbemalin
Barn på 3 år och 5 månader

Glömde skriva ja är bara i v31 (30+0) så bäbis får inte komma nu

2013-06-10
Barafija
Barafija
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...