App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När började era barn utöva nån slags aktivitet?

Mini är 3 år och jag hade tyckt det vore roligt ifall hon vill börja med nån aktivitet nångång. Jag förstår ju att det kanske är lite tidigt än, men på vissa märker man ju att de t.ex. är jätteintresserade av dans redan som jättesmå! Ofta balett. Jag har inte märkt nåt direkt som hon verkar vara speciellt intresserad av, men funderar på att anmäla henne till hoppis & skuttis när hon blir 4 år i alla fall. Vad har era barn för aktiviteter och när började de visa intresse för det? Och hur gör man för att "sålla" ifall de verkar ha flera olika intressen, för vi vill att barnen bara ska få ha en aktivitet var, förutom simskolan. Det räcker liksom.

2013-06-10
xLillaMy
xLillaMy

Vi betalar ca 550 kr per barn och termin på simmet. Ca 10-12 ggr. Övriga aktiviteter kostar från några hundra till några tusen...

2013-06-11
solskensmamman
solskensmamman

1050 kr kostar vår simskola, tror det var 8 ggr. Men här är det mer fokus på vattenvana just nu iom att de är så små.

2013-06-11
Yrwen
Yrwen

Dans och lek vid 3 år och vid 5 år fotboll och simskola och vid 6 år klättring.

Idag är han 7½ år och håller på med fotboll och klättring.

2013-06-11
Fideli73
Fideli73

Vad kostar aktiviteterna då?

2013-06-10
xLillaMy
xLillaMy

Nu i slutet på april började stora (3år i sommar) på simskola, för hon vill följa med pappa och fiska och ett av kraven var då att hon kunde simma (nu kan ju anturligtvis inte simma, men hon får iaf vattenvana). Nu följer hon gladeligen med pappa och fiska men det är ju inget hobby som man måste betala en massa för, sedan rider hon gärna och där har jag en kompis som har häst och själv är mammaledig så dit åker vi ibland och rider, mer än så har vi inte kommit än.. Vi får se vart det bär av.. Vet att den jämnårige kusinen har gått på dansskola bla men varit så mycket sjuk att hon knappt varit där...

2013-06-10
Yrwen
Yrwen

det är nog olika beroende på intresse. vi började med gympa när sonen var 1 år 9månader. men han har alltid varit aktiv. medans en annan i föräldragruppen som hängde med en gång vid 2år var inte alls intresserad. men man kan ju alltid prova :)

2013-06-10
Litsen1
Litsen1

Ni som har småbarn son gör nån aktivitet, valde ni själva vad de skulle göra eller hade de visat intresse för det?

2013-06-10
xLillaMy
xLillaMy

när denna gång e slut ( i november ) ska vi ansöka till simskola. då e han 5år

2013-06-10
MorTillTvå
MorTillTvå

min son börja med idrott när hanva 4år. på nått som hette knatteskutt han blir snart 5 och fortsätter där en. de gör massa olika saker, de får prova på olika sporter varje gång. ja tycker de e bra tills barnen vet va de vill göra.. de kostar som barnbidraget 10grr vilket ja tycker e bra pris :)  sen åker vi o badar rätt mycket hela familjen :)

2013-06-10
MorTillTvå
MorTillTvå

Ang att sålla. Våra har fått välja en sak fritt. Sen går de även på simskola. Det kan vara svårt att välja, men vi tycker att det räcker med två aktiviteter och simningen känns väldigt viktig då vi bor nära havet.

2013-06-10
solskensmamman
solskensmamman

Babysim vid tre mån som sedan övergått till olika simgrupper, först med föräldrarna i vattnet och senare bara barnen. Stora började spela fotboll strax före treårsdagen. Hon ville själv och frågade tränarna om hon fick börja och det gick bra. Mellanbarnet började med bamsegympa när han var fyra.

2013-06-10
solskensmamman
solskensmamman

Min son blir 3år i sommar och han gillar att röra sig på alla sätt och vis och älskar att bada, något vi gör tillsammans hela familjen. Det där med schemalagd fritidsaktivitet får vänta ett tag till.

2013-06-10
Levena
Levena

Stora började på hoppis och skuttis när han var fyra. Sen gick han på en grej som jag imte minns vad den heter men där de fick prova massa olika aktiviteter, typ tennis judo, friidrott osv. Där gick han när han var fem-sex. I ettan valde han att börja spela fotboll och gå på brottning. Nu är han tio och spelar ryugby. Det gör han två dagar i veckan med match på helger så det är den enda sporten han gör. Mellan är väldigt intresserad av musik och dans så han ska få
Börja på barnrytmik till hösten, då är han två.

2013-06-10
Hurricane
Hurricane
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...