App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ta sovmorgon

Jag har en son som är 4 veckor, vi brukar försöka ta sovmorgon. Han amar några gånger under morgontimmarna och somnar om och då gör jag det också. Vad gör det om vi ibland inte kommer uupp förrän klockan är 11, jag får komppenserat för deen missade sömnen under natten och kan känna mig pigg under resten av dagen! Mitt tips är skit i alla måsten och försök ta sovmorgon när du kan !

2013-06-10
Beqy
Beqy

Ja så gjorde jag med första barnet också, gick upp kl12 ibland :-) Underbart att få sova! Det gick så klart inte att göra med barn nr2 pga äldre syskon men det är ett super bra tipps till förstagångsföräldrar!!! Sov så mycket ni bara får, oavsett tid på dygnet!

2013-06-10
emcb
emcb

Antagligen svårare med två barn men med ett barn är de kanon tips!

2013-06-10
jessicamalin
jessicamalin

Så brukade jag göra med dottern. Lär dessvärre inte fungera till hösten när nr 2 förhoppningsvis kommer. Men för de med ett barn är det ett bra tips! :-)

2013-06-10
ChildofJune
ChildofJune

Vad gör man om det ena barnet vaknar vid 6 och det andra vid 8, ska jag fortfarande sova med det barnet som sover längst bara för att få sovmorgon?

2013-06-10
Yrwen
Yrwen

Så gör vi med! :) Sonen sover oftast hela nätter men nu spökar tänderna så då krånglar han lite emellanåt. Men det brukar vi ta igen på morgonen om vi kan :)

2013-06-10
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...