App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

linser..

i lördags var jag hos optikern och hämtade mina linser. . en timma hade de bokat in för genomgång av hur man ska göra osv. . jag råkade vara en naturbegåvning så det gick på 10 min :-) Att få in dem var dock betydligt lättare än å få ut dem men i morse 3 de gången jag satte in dem fick jag dit dem jättefort . räckte med ett försök på varje öga.. när jag skulle ha ut dem efter mina testtimmar så gick det fortare än i går men fick göra ett par försök på var öga innan jag fick tag i den. . hur som helst känns det absolut som något jag kan hålla på med.. världen blev dessutom mycket klarare å skarpare :-D först kändes det lite snurrigt å konstigt men idag kändes det bättre å jag glömde tom av att de satt i ett tag så ögonen verkar ju anpassa sig fort. . å det känns inte heller som jag ser skitdåligt utan vilket är skönt!! skönt att efter några år med sådär lite lagom dålig syn se bra igen.. va lite orolig att det inte skulle bli så bra eftersom optikern sa att brytningfel å lite svåra med linser å det är det som är mitt största problem.. men ja tycker det känns bra redan å då har ja inte ens vant in mej än

2013-06-09
osisen
osisen

detta skullr kosta 1100 kr för ett halvår.. det e månadslinser .. sen tillkomer linsvätska för 150kr åxå å det skulle hålla minst 6månadet då det va tre stora flaskor.

ja får väl köra på det här de första året å testa så kanske ja kan börja beställa vi nätet sen när ja e lite mer inne i gamet så att säga ;-)
men 200kr i månaden känns ok att betala tyckte jag

2013-06-09
osisen
osisen

ja har ju klarat mej rätt bra det e nu det sista som jag känt att det e rätt skönt när ja har glasögonen på ändå men ja hatar ju glasögonen så å använda dem mer är vid bilkörning e uteslutet.. så visst ska det bli skönt med linser.. även om de kostar lite mer..
va betalar du per månad ungefär?

2013-06-09
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...