App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon..?

.. som INTE tyckte latensfasen var smärtsam ? som inte kände av den eller som iallafall inte tycker den gjorde ont. ? :) läste om en mamma som sa sig sova igenom förvärkarna/latensfasen.. Vad tyckte ni som gått igenom det? :) är förstföderska så är lite nyfiken på om det verkligen gör jätteobt för alla.

2013-06-08
Bouzidi
Bouzidi

Mina började diffust och nästan smärtfritt, var osäker på om det var riktiga värkar först. Blev lite ondare efter ca två timmar och de kom tätt från början, så jag ville åka in för kontroll (nojig förstföderska). Var inne knappt tre timmar efter att de första diffusa värkarna kändes och var då öppen 7 cm. Sedan blev det gradvis intensivare, lustgasen hjälpte dock jättebra tills krystvärkarna smög sig på. Allt tog 7,5 h, jag anar att jag kom väldigt lindrigt undan! :)

2013-06-09
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

Oj blev fel.. Vattnet gick.. Sen kom värkarna igång efter nån timme.. Som sagt allt var intensivt

2013-06-08
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Jag har haft starka sammandragningar som håller i sig länge och strålar ut i ryggen och ljumskarna, det känns som ett tryck neråt varje gång. Det har hållt på sen igårkväll, men upphör med jämna mellanrum för att sedan komma tillbaka igen. Men det känns som starkare mensvärkar, men jag tycker inte att det gör ont. Blir osäker på vad det är. Tror det bara är starka sammandragningar, men så blir jag osäker för det ökar i styrka ibland. Är BF+8 idag..

2013-06-08
Bouzidi
Bouzidi

Hör gick allt snabbt.. Utan förvarning eller känningar alls.. En timme efter kom värkarna som började.. Första timmen va inte farligt.. Men sen kom de väldigt intensivt o gjorde fruktansvärt ont.. Allt gick på 8,5 timme.. Snart dags igen.. Aj!!

2013-06-08
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Första 10-12 timmarna var väl som starkare, krampande menssmärtor, gick att genomlida utan större besvär. Men efter det så var latensfasen förfärlig. Jag låg bara hemma i sängen och försökte ta mig igenom varje värk. Kunde inte äta, knappt gå på toa heller. Försökte stå så mkt som möjligt för att skynda på det hela, men jag klarade kanske en eller två värkar sen höll jag på att falla ihop på golvet. Drygt 36 timmar varade min latensfas. Tills de tog hål på hinnorna och satte värkförstärkande dropp.

2013-06-08
ChildofJune
ChildofJune

Nej jag tyckte inte det gjorde speciellt ont förens det närmade sig. Det kändes ju men ont gjorde det inte :) man va tvungen att lita på sin känsla när man skulle ringa till förlossningen, sen när man väl kom in började det göra ont

2013-06-08
Liisa89
Liisa89

.. jag vet att vi alla har olika smärtgräns och vi upplever smärta olika. Men tyckte någon att den inte kändes så smärtsam? :)

2013-06-08
Bouzidi
Bouzidi
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...