App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känner mig så ensam

Vet inte var ja ska börja men känner mig ensam, ledsen, förvirrad å arg. Min sambo är ofta tjurig eller arg allt går ut över mig tex i natt va han på fest ca 1 mil hemifrån när han ville hem fick han inte tag på personen som skulle skjutsa hem honom. När han kommet hem verkar de som han är arg på mig höjer rösten åt mig fast ja inte hade något med det att göra. Han skickar sms till en tjej 10 år yngre dygnet runt. När vår dotter inte vill sova eller är "besvärlig" säger han att han snart flyttar, fast han aldrig lägger henne eller över huvud taget tar hand om henne. Om ja måste göra något när hon inte är på dagis går ja ordna de med farmor eller mormor. Finns mycke mycke mer vet inte varför ja skriver de här heller för om nån svarar nått är de antagligen lämna idioten.

2013-06-06
emmelie5
emmelie5

Håller med catpuss. Var inte bekväm längre! Se till att du får det bra och bli en glad tjej! :)

2013-06-11
Smultronkyss
Smultronkyss

Tycker du ska sätta dig ner med honom och prata med honom! De e viktigt detta för ert barn. Och ställ han mot väggen om denna tjej och fråga vad dom har! (:

2013-06-11
GISN
GISN

Bra skrivet CatPuss!

2013-06-06
Fideli73
Fideli73

Håller också med Catpuss..

2013-06-06
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 7 månader

Instämmer med Catpuss. En man beter sig inte så. Han verkar inte speciellt intresserad av att leva som en familj med 2 vuxna gör.

2013-06-06
jika686
jika686

Har funderat mycke på de sista tiden. Tror ja är för bekväm och vet inte hur han skulle reagera. Han får absolut ha tjej kompisar och ja vill inte va kontrollerande och svartsjuk men känns som de går till överdrift vet visserligen att han själv blir trött när hon smsar hela tiden men hon är nog rätt ensam har blivit dumpad av hanns kompis. Men ibland hoppas ja att han ska bli kär i någon av de som han har haft mycket kontakt med så ja slipper göra slut. Har nog svaren i huvudet men har ingen att prata med om sådana saker och är för feg helt enkelt.

2013-06-06
emmelie5
emmelie5

Du skriv gärna till mig, vet precis hur det är och skrev nyss ett inlägg om att jag också känner mig ensam!är btw 19 och får barn i augusti. Adda gärna min fb julia lekardal . Kram!

2013-06-06
ungmamma1994
ungmamma1994
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...