App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Två ovärdeliga saker i BB-väskan

När jag fick vår son för 2 år sen hade jag inte med mig en nagelsax eller mjukt toalettpapper i väskan till BB. Kan låta konstigt, men jag fick en son som var så hungrig att han inte fick rätt tag om man inte masserade honom i gommen först innan han ammade (den första veckan ungefär), jag har inte speciellt långa naglar men vi (hans pappa) fick ila iväg till apoteket och köpa en nagelsax för att kunna klippa ner mina naglar så jag inte riskerade att göra honom illa i gommen. Sen saknade jag mjukt toalettpapper, på det patienthotell vi bodde på fanns det bara "hårt brunt" papper - ajaj. Så nu, nu är jag väntar nr 2 är dessa två saker topp-prioriterade i BB-väskan. Jag har även tipsat vänner och kollegor om dessa saker och förstått att det är uppskattat av många. Hoppas det kan vara till hjälp för någon annan med!

2013-06-05
theresel1978
theresel1978

papper hade jag med mig andra gången. skönt! en till sak som jag hade med mig var tjocka varma sockar. för det var svinkallt både på förlossningen och bb

2013-06-05
Litsen1
Litsen1

Nagelklippare kan jag hålla med om. När sonen föddes var han expert på att vakna när jag skulle äta och då ville han amma varesig han var nyammad eller ej. Min lösning blev at bita på lillfingernageln tills den var kort och mjuk sen fick han suga på mitt lillfinger medan jag åt - detta var på själva bb då de hade strikt nappförbud på alla nyödda.

2013-06-05
Levena
Levena
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...