App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Förstoppad mamma....

Sedan tre fyra dagar tillbaka har jag varit fruktansvärt hård i magen. Min son är nu 18 dagar gammal och det har inte varit några problem med att gå på toa innan detta, trots massor med stygn och en sfinkterruptur grad 3 (trasig ringmuskel vid fl som sytts på operation). Det är jättejobbigt att nu hela tiden känna att det trycker på och att jag behöver gå på toa och sedan när jag sitter där så får jag knappt ur mig ngt och det gör ont i ändan! :( Jag har ätit toilax tablett tidigare, men det hjälper inte längre, och jag äter nu lite katrinplommon sedan igår men vågar inte äta mer än ett par stycken utifall att sonens mage ska påverkas. Tips mottages tacksamt!

2013-06-05
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år

jag är gravid och har varit förstoppad titt dom tätt men då har min sambo masserat mina hålfötter i cirklar en stund! och morgonen där på så har jag fått bajsa :)

2013-06-06
Mattssonjosefin
Mattssonjosefin

Tack för tipsen!!! Jag ska köpa katrinplommonjuice idag! Och linfrön ;) Och dricker massor massor av vatten. Usch! Det här är värre än att föda barn börjar jag tycka varje gång jag sitter på toa :((

2013-06-05
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...