App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Väntan är långsam ...

BF + 3 idag. Ja, I know, har inte gått över tiden så långt än. Men jag behöver endå bara få ut att tiden går väldigt långsam och ovetande på när vår lilla dotter skall kika ut. Min man jobbar ute på veckorna, han kommer inte hem föräns Onsdag natt igen. Så på Torsdag den 6 Juni 2013 beställer jag en bebis, tack! :D

2013-06-03
Bouzidi
Bouzidi

Vad roligt att ni också väntar en liten Sessa :) vart bor du någonstans? Vi bor norr om Sthlm. Ja vi får verkligen hoppas att det sätter igång nu för oss så vi slipper igångsättning, men vist är det retsamt när man väl får riktiga sammandragningar och sen bara släpper de :P envisa små töser vi verkar vänta ;)

2013-06-04
Jessicahed
Jessicahed

Oh vad spännande. Ja, nu är jag bf+4 idag och tiden är oviss. Jag har inga känningar än sålänge utöver det vanliga. Jag har mycket mycket sammandragningar, men det har jag haft sen v. 36. Vi väntar också en liten flicka, vårt första barn :) så allt är nytt för oss. Vår lilla har inte fixerat sig alls än, hon vill väl inte ut. Hehe :) hoppas att vi båda får ut våra efterlängtade bebbar snart!

2013-06-04
Bouzidi
Bouzidi

Väntan är olidlig, jag hade BF igår och väntar mitt tredje lilla mirakel :) denna gång en liten flicka! Hursomhelst så har jag i 3 veckor haft jätte mycket symptom och känningar så varken jag eller min barnmorska kunnat tro att jag skulle gå över tiden ;) måste även säga att den lille har legat fixerad sen v.36. Just nu är varje dag olidligt lång och man känner alltid efter om man har minsta ont eller om något tyder på förlossning :P jag hoppas iaf att hon kommer snart för nu är man galet bebis sjuk! :)

2013-06-04
Jessicahed
Jessicahed

Uch ja.. Denna väntan, man kan säga att ja haft min bf.. Min dotter kom 10 dagar innan bf, så de sitter i bakhuvudet.. Trots ja lika väl kan gå över tiden., så denna väntan e extra lång!!!! Ja du.. Man känner r d e dax.. Ja hade turen som storartade med vattenavgång.. Men värkarna man får.. Man vet att de e dax ;)

2013-06-03
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Varenda dag efter BF känns som en hel evighet! Värsta väntan ever!! Men hoppas bebis vill komma snart! :)

2013-06-03
jessicamalin
jessicamalin

.. ja, jag antar att man är gjord för att föda barn så det är väl bara att lita på sin kropp och sina instinkter :) Men jag blir nervös över att det sätts igång innan han kommit hem, samtidigt går jag och stonkar och stönar över att det går över tiden mer och mer. Haha!, aldrig nöjer man sig. Men som ni säger så sker det förhoppningsvist när min man är hemma och inte så fort eftersom jag är flrstföderska :)

2013-06-03
Bouzidi
Bouzidi

När det håller i sig mer regelbundet och det känns annorlunda på något sätt. Svårt att förklara men du kommer nog veta. Och det kan ta lång tid från första värken så din man hinner säkert hem :)

2013-06-03
Liisa89
Liisa89

Hon kommer säkert ut när ni minst annar det :) lycka till med allt :)

2013-06-03
FridaCarlsson
FridaCarlsson

... och alla ni fina mammor där ute, när vet man när det är på riktigt. Jag har små förvärkar och sammandragningar, oregelbundet och inte så smärtsamma. Har haft det länge nu. Så vet jag när det verkligen är på riktigt ? Om det börjar innan min man kommit hem så måste jag ringa honom i tid och säga åt honom att ta sig hem med snabbtåg eller flyg, han är i STHLM och arbetar stackarn, och jag sitter här hemma höggravid 6 h ifrån. :) han är nervös nu kan jag säga.

2013-06-03
Bouzidi
Bouzidi
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...