App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Spjälsäng

Försöker vänja bebisen att sova i spjälsängen direkt men det känns som en omöjlighet! Så fort jag lägger ner henne börjar hon gråta. I vår säng får hon inte plats heller. Uhuhu någon som har nåt bra tips på hur jag ska lyckas?

2013-06-03
Liisa89
Liisa89

Hade mer än gärna haft henne i vår säng men vi har vår ett åring där som tar upp större delen och sparkas hej vilt!

2013-06-04
Liisa89
Liisa89

dom små kan bli rädda o otrygga av att somna i någons famn o sen vakna ensam då dom tror att dom blivit övergivna därför e d viktigt att lägga dom precis innan dom som, ungefär när dom börjat fladdra med ögonen, krävs att ha lite känsla i att veta när. med tiden har jag kunnat lägga min dotter lite tidigare o tidigare innan fladdret så ofta går d bra o lägga henne vaken o så somnar hon själv så småningom. men alla barn e olika såklart. lycka till

2013-06-04
Sihanna
Sihanna

Vi har spjälsängen precis intill vår säng. Tagit bort ens långsidan så jag kan nå honom o ta över till mig när d behövs. Lägger ner honom i spjälsängen när d e sovdags. Sjunger eller nynnar för honom (jag eller sambon) o ligger nära. När han somnat så kan vi bara rulla över o fortsätta sova.

2013-06-03
Adde86
Adde86

Jag låter oxå min somna djupt innan jag lägger honom men har samma problem som du somnar innan jag flyttat över honom...

2013-06-03
Idussen
Idussen

Sovgunga är ett tips som jag rekommenderar starkt. Båda mina barn har sovit i den från start och dom sover super gott i den. Den sägs även motverka kolik. Barnet ligger ombonat eftersom gungan formar sig efter barnet och gungar lätt när barnet rör sig, det blir lite samma effekt som att ligga i mammas mage. Den är även lätt att ta med sig på resa lr hem till släkt/ vänner då den kan hängas på dörrkarmar och får plats i en liten medföljande väska men den kan även monteras fast i väggen i sovrummet. Vi har och har haft stor glädje av den, önskar att dom kunde sova i den alltid. Hoppas det kan vara till hjälp.

2013-06-03
Guie
Guie

Ska prova boa lite då och ta in en fåtölj att amma i för att hålla mig vaken :)

2013-06-03
Liisa89
Liisa89

För oss funkade det med vad föregående talare skrivit. Vi lät/låter vår lilla tjej på tre veckor, somna i famnen och hon får sova tills hon sover tungt. I spjälsängen har vi bäddat ett "bo" med sängkläder som pappan och jag "använt" under en natt för att få vår doft. Hon sover som en stock och vaknar endast en gång/natt :-)

2013-06-03
Fnorpan
Fnorpan

Jag boade upp lite. Sen alltid lagt över henne efter hon somnat. Nu lägger jag henne så hon somnar där i. Sitter alltid vid sidan tills hon somnar! :) fortsätt kämpa! Hoppas det går lättare snart!

2013-06-03
babyonboardhere
babyonboardhere

4 dagar. Har provat lägga ner henne efter hon har somnat, funkar om jag låtit henne sova en stund innan så hon är i djupsömn, problemet är väl bara om jag hinner somna före :)

2013-06-03
Liisa89
Liisa89

Bädda in henne i ett bo... Så hon känner värme o trygghet :)

2013-06-03
Linz
Linz
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...