App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag kan inte banta min son

Jag har en son på 15 månader en glad aktiv kille. Han har ALLTID tyckt om mat. Vi har aldrig haft något problem med honom utan han äter det som bjuds..Han äter sallad och frukt och vi äter sällan snabbmat. Jag är själv stor och har alltid vart det.. För ett tag sen var vi hos en läkare då sonen hade en förkylning som aldrig gick över och då påpekade jag att sonen har gått ner i vikt. Då svarar läkaren ja det gör ju inte så mycket att han går ner lite och tittar på sonen.. Jag vart så paff att jag inte ens visste vad jag skulle säga... Hur kan man som läkare säga en sån sak?? Jag kommer ALDRIG neka min son mat men jag kan kontrollera vad han äter och i vilka mängder.

2013-06-03
Sseger89
Sseger89

Tror också att han syftade på att barnet inte var en benget, utan att han har lite hull att ta av, så att han klarar att gå ner i vikt utan att man måste ösa i honom fett sen.

2013-06-04
Yrwen
Yrwen

tror som andra att du misstolkade och kanske att du tog det för personligt, iom att barnet är lite runt gör det inte så mkt om barnet tappar lite vilket är naturligt att de gör om de är sjuka.

2013-06-03
jenccy
jenccy

Tänkte mer som de andra.. Man ser ju oftast på barn som äter o o de som inte äter bra.. Å då menat jag inte att de e tjocka.. Min dotter är mat glad men inte tjock.. Och harnvid två tillfällen varit jätte sjuk å gått mer.. Å då har ju de sagt att nått liknande.. Eftersom hon o inte var skin o ben efter så antog de ju att hon va glad i mat!!

2013-06-03
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Jo det är klart men blicken som han gav sonen sa mer än ord kändes

2013-06-03
Sseger89
Sseger89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...