App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis som spyr efter maten....

Är ju helt normalt med överskottsmat som kommer upp när bebis ätit, dock har vår kille inte kräkts särskilt mkt förräns nu de senaste tre fyra dagarna. Ibland är det ganska så mkt som kommer och ibland rätt ordentligt slemmigt. Behöver jag vara orolig???

2013-06-03
Hnoss
Hnoss
Bebis på 16 månader

Testa annan ersättning. Inte ovanligt att bebisar spyr av babysemp. Spyr han på vanlig semper också?

2013-06-03
jika686
jika686

Han bajsar flera ggr per dag ;) Och ammas till största delen....vi ger bara ersättning (Semper Lemolac) när han är otröstligt hungrig och jag inte verkar ha tillräckligt med mjölk.

2013-06-03
Hnoss
Hnoss

Kräks han i stora mängder kan det vara så att han behöver en annan ersättning. Vad får han nu?

2013-06-03
jika686
jika686

min dotter spyr extremt mycket, o hon kaskadspyr, hon har varit okontaktbar, o vi har åkt in o ut på barnakuten... nu har vi det hyfsat under kontroll, om vi märker att hon spyr upp större delen av maten hon får så erbjuder vi henne mat igen, o hon får mat varannan till var tredje timme dygnet runt, men hon är svår att få upp i vikt, nu hade hon gått ner igen, men de aa till mig att går hon upp i vikt är det ingen fara, utan de som oroar är att hon går ner, så det jag vill säga är att om han fortfarande går upp i vikt är det nog inget du behöver oroa dig för, men erbjud honom lite extra mat om han kräks stora mängder! man blir väldigt orolig när man ser dem Mp dåligt, hoppas det inte e någon fara!

2013-06-03
sandris87
sandris87

om barnet kissar är det lugnt. och så får du kolla på allmäntillståndet. sen kan det gå upp till 10 dagar utan att bajsa. vår kräks med nu men bajsar mindre. det kommer ju ut åt något håll ;)

2013-06-03
Litsen1
Litsen1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...