App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ersättningsmatning och att vara borta...

Hur gör ni som ersättningsmatar när ni är iväg till tex stranden, djurpark, köpcentrum under en dag? Dvs när man inte har tillgång till att diska flaskan, men man är borta så pass länge att bebis kommer behöva äta både en två och fler ggr?

2013-06-02
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 3 månader

Vi har 2 flaskor, har aldrig haft behovet av att ha fler..

2013-06-21
minstjarna
minstjarna

Men du har väl inte 8 flaskor med dig jämt?

2013-06-21
Superhallon
Superhallon

Vi har två flaskor än så länge...men så tillmatar vi ju bara typ tre fyra ggr/dygn.

2013-06-21
Hnoss
Hnoss

Vi har sköljt med vatten direkt efter att barnen har ätit. Vet inte om det är okej men det har funkat för oss'

2013-06-04
Superhallon
Superhallon

Har jag haft rinnande vatten i närheten har jag sköljt ur flaskan direkt efter att barnet druckit upp. Annars brukar jag ha en termos med där kag har kokhett vatten i, då tar jag lite av den och skakar å sköljer ur (e man borta en hel dag så skulle jag först å främst försökt hitta en kran å skölja under, vill inte riskera att få slut på varmvattnet i onödan eftersom den används till att göra ersättning). Sen kan man så klart ha med sig fler flaskor. Vet också att de finna några slags "kulor" man kan ha i flskan med vatten, sen skakar man bara å då tvättas den ren på de sättet. Har inte testat de själv. Men allt tar ju plats i väskan å man vill minimera packningen så mycket som möjligt. Hittills har vi sköljt rent med varmt vatten ur termosen, de har funkat jättebra. Vi har inte varit borta heldagar än men skulle vi va borta en hel dag skulle jag ha med mig en extra flaska bara och en större termos med varmvatten.

2013-06-03
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 4 månader

Vi har ibland tagit med diskborste och diskmedel och diskat rent om det funnits en toalett tex. Annars har vi tagit med flera nappflaskor.

2013-06-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...