App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nu har jag försökt natta min 2åring i över 90min, någon som vill ha honom?

Gratis mot avhämtning! ;-)

2013-06-02
emcb
emcb

Vi bytte för länge sedan till en juniorsäng. Läggningen har gått bättre i perioder. Det gäller att hålla nere dagsömnen till max 45min men får han så sover han längre, han är jätte trött när man väcker honom på dagen. Och det märks skillnad när vi varit igång och han varit aktiverad, då somnar han mycket fortare. Men jag tror egentligen inte på att trötta it barnen med massa aktiviteter på dagarna. Så de är bara att samla massor med tålamod. Vadå njuta av sommarkvällarna med maken...... Ja ja, dom blir 15år rätt som det är och då längtar vi väl tillbaka till den där snurrandes lille 2åringen ;-)

2013-06-03
emcb
emcb

Har samma problem här fast mycket beror på att hon klättrar ur spjälsängen så vi ska ta och byta ut den nu mot en växa dänga och hoppas att det går bättre:)

2013-06-03
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 3 månader

Precis, det gäller bara att de slappnar av och själva inser att de är trötta! Envisa små liv!

2013-06-03
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Emcb.. Låter precis som min dotter!! Men som sagt.. När de väl somnar e de så söta ;)

2013-06-03
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Det tog två timmar... Det pillades på snutten, sparkades av täcket, sparkade lite på mamma, satte sig upp, pillade på skruvarna i sängen, klappade händerna, snurrar runt osv... Tur han är så söt när han väl somnade... Så han får stanna lite till. Men oj vad frustrerad man blir när han bara flinar och vägrar/inte kan slappna av. Man ser så tydligt på ögonen att han är jätte trött. Hans storebror har alltid varit lättare med sömnen men visst han hade sona perioder han med.

2013-06-03
emcb
emcb

Samma här. Här ska hela ordförrådet gås igenom innan hon kan somna. Helst ska hon säga godnatt till varenda sak i hela rummet, gå igenom hela släkten genom att säga "snäll" före. Snäll mormor, snäll morfar, snäll farmor osv osv. Kan ta upp till tre timmar innan hon somnar.

2013-06-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Haha.. Kvällarna överlåter ja t sambon just nu... Mitt tålamod e inte det bästa ;) o han kom just ut från rummet.. Ikväll tog de nog bara en timme ;)

2013-06-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Jojo, känner igen det där! Just nu ligger min tvååring i sängen med sin pappa. Frågan är bara vem av dem som somnar först... Igår var det pappa, så då kom tvååringen och hämtade mamma också.

Lättare meed nattrutiner ju äldre de blir? Nja, periodvis kanske. Men det händer att jag eller sambon vaknar mitt i natten och hittar vår tolvåring vid datorn, då kan klockan vara två och han ska upp till skolan dagen därpå...

2013-06-02
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 5 månader

Ibland önskar man nästan det.. Tror värmen och vädret kan spöka lite nu... Sedan tror jag att dagsömnen börjar spela ut sin rätt i den ålder, verkar som att det är vanligt med detta problem i den åldern :=)

2013-06-02
Yrwen
Yrwen

Och då somnar gon inom 3 eöda i bilen dessutom :)

Maken fick hålla på i nästan en timme med vår 3åring!

2013-06-02
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...