App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

rosenskena, någon mer?

finns de flera här vars barn haft rosenskena? hur länge? berätta gärna erfarenheter, tips osv! min dotter har haft skenan i en vecka på tisdag, och jag är redan så otroligt trött på den..

2013-06-02
malinhb
malinhb

Förstår den där känslan i att villa ta barnet å springa därifrån när dom väl e ur skenan. Även om läkaren å sköterskan på sjukhuset sa å jag visste ju att hon inte led av skena tyckte jag så synd om henne när skena skulle på efter hon fått ligga i badet så nöjt. Å vad göra jag va när vi va på sista kollen då skenan åkte av, jag kunde inte nog fort komma därifrån å den kvällen satt jag länge med henne nära mig i famnen å bara myste av närheten. Men som sagt veckorna går fort å eftersom dom redan nu ser att höften e läkt (så va de oxå för vår lilla, redan andra kollen sa dom de) så lär ni ju inte behöva mer än 6 veckor ;) Man få mysa lite extra dom där gångerna man badar på sjukhuset ;)

2013-06-06
ica_86
ica_86

haha min dotter passar också på att kissa varje gång blöjan åker av! så ler hon åt mig och ser jättenöjd ut! så söt, men ja, jobbigt att torka. idag var vi på första badet, och höften är helt läkt och bra! men jag ville så gärna att hon skulle få slippa den, känns så onödigt att vi ska ha den i 5 veckor till när den egentligen inte behövs längre.. jag grät när jag fick hålla henne utan skenan, jag ville nästan ta henne o springa därifrån, haha

2013-06-05
malinhb
malinhb

Lillan hade skenan i 6 veckor. Tyckte amningen va lite bökig å tråkigt å inte få bada henne själv från början. Tyckte då man va mitt i de att 6 veckor sniglade sig fram men gick ju rätt fort när man ser tillbaka. Nu e hon snart 8 månader å märks inte på henne att hon haft skena. En komisk sak eller då va de ju rätt jobbigt va att varje gång nästan när vi skulle byta på henne så kissade passade hon på å kissa då blöjan va borttagen, lagom kul då å stå å torka hela henne å skena å allt å få den torr, nu kan vi skratta åt de ;)

2013-06-03
ica_86
ica_86

Min skrutt hade frejkabyxa i 10 veckor. Det är ju lite smidigare än skenan men ändå... Jag tyckte det var jobbigare än vad vår dotter gjorde. Efter ett par veckor hade vi vant oss alla tre och då gick det smidigt när man fått in de nya greppen :) Byxan gjorde att hon trots att hon var liten kunde sitta i knäet på oss och jag upplever att den hjälpte henne bli stabil i nacken och bålen snabbare, alltid ett plus! Jag tyckte det var jobbigt med bemötandet vi fick på sjukhuset för att det var så rutinmässigt för dem och så jätte omvälvande för oss. Lycka till och hoppas veckorna går fort!!!

2013-06-03
chrillan85
chrillan85

Oj, trodde det skulle finnas nån. känner mig så ensam.

2013-06-03
malinhb
malinhb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...