App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Handla billigt?

Vart tycker ni det blir billigast att handla mat? Vi handlar oftast på Ica maxi och ibland på city gross.. Och kom gärna med tips på billig mat för jag tycker jämt det blir så dyrt när vi handlar..

2013-06-02
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

Sen annat som vi alltid gör är tex att inte köpa pommes eller färdiga klyftpotatis, rosta egna potatisar eller rotsaker istället. Dra ner på godis, läsk, kakor mm. Baka eget om det behövs fika. Köp enligt reklamen är ett superbra tips, så gör vi med. Skippa kycklingfilé och ta lårfileer eller andra kycklingdelar istället. Och viktigast av allt... Ät upp allt ni handlar hem! Rester kallar vi för buffé och serverar glatt en eller ett par gånger i veckan. Frukt som börjarbli övermogen skivad och fryses till smoothie. Bröd har vi i frysen och tar upp några skivor eller tex en halv limpa. Om något i kylen närmar sig bäst före-datum, så används det (även om man är mer sugen på något annat). Det är massor av mat (pengar) som kastas varje månad!

2013-06-02
solskensmamman
solskensmamman

Vi skriver alltid lista efter veckoreklamen. Så vi passar på och köper det som är billigt varje vecka. På så sätt kan man ju bunkra upp och hålla nere total kostnaderna. Lite jobbigt att åka runt kanske men man behöver inte ta allt på samma dag

2013-06-02
Liisa89
Liisa89

Ärtsoppa, baka eget bröd, mer vegetariskt tex matvete kokt i passerade tomater istället för köttfärs till tacos. Håll koll på priserna tex billiga grytbitar blir kalops.

2013-06-02
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...