App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF i morgon :D

I morgon är den stora dagen äntligen här :D eller? Jag har ingen som helt känningar som får mig att tro att våran lilla flicka ligger i vår famn i morgon, däremot har jag i 2 veckors tid fått värkar till och från och lite av slemproppen som gått, men jag vill ju få ont, sådär ont så man förstår att ÄNTLIGEN :) haha det är konstigt att man längtar efter den smärtan egentligen :P men denna väntan är så otroligt jobbig! Jag vill ju ha min bebis här nu. Jag har väntat så länge nu. Är de fler som går mot mål-linjen här i veckan/dagarna som också längtar lika mycket som otåliga jag ;) ?

2013-06-02
Jessicahed
Jessicahed

Ja man kan som inte gör annat en bara vänta vänta vänta och hoppas. Jag har två pojkar sen tidigare, och första kom två veckor innan BF och andra 5 dagar över tiden så denna lille kan det verkligen bli hur som helst med, men mest troligt övertid eftersom oddsen att de sker på exakta beräknade dagen inte är så stor :P

2013-06-02
Jessicahed
Jessicahed

Hade BF i Fredags den 31 Maj, så idag är jag bf+2 :( jobbiga väntan. Jag vill bara att det ska köra igång, men inser ju att det kan ta dagar eller till och med veckor tills våran lilla tittar ut :(

2013-06-02
Bouzidi
Bouzidi

Jag har en dotter.. Där blev de pang bom 10 dagar innan bf.. Hade inga känningar.. Där gick vattnet

2013-06-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Hehe ja jag vet precis hur ni känner, så fort man får minsta lilla värk/ känning så blir man glad och förväntansfull men inser ett kort tag därefter att besvikelsen tog över :P ja exakt snart håller vi om dom efterlängtade små :) ofta händer de när man minst anar. Har ni fler sen tidigare?

2013-06-02
Jessicahed
Jessicahed

Har bf om 8 dagar.. Försöker känna av hela tiden;). På kvällarna när ha har ett jäkla tryck ligger man o hoppas.. Vaknar lite besviken ;) jaja.. Snart över iAf;)

2013-06-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...