App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Min chef alltså...!

Har sagt till min chef redan sen jag var gravid i vecka 7 att jag kommer jobba som ALLRA LÄNGST till 1 juni. Och att jag kanske till och med går från jobbet innan om jag inte orkar/kan jobba så länge.. Fick beslut om full gravpenning from 1 juni och hade min sista arbetsdag förra veckan. ÄNDÅ skickar min chef sms och frågar om jag kan jobba på onsdag och styra upp lite. Jag sa ja, det får jag väl göra då... Sedan smsa han och fråga om jag kunde jobba på måndag? Jag har inte svarat än. Har haft min sista dag och varhelst tiden varit tydlig med att jag inte kan jobba mer! Jag sa att han får ringa min ersättare men han tycker inte att hon är redo än och har svårt att släppa mig... Allvarligt!

2013-06-01
1katarina1
1katarina1

Ersättaren är inte redo än? Det borde chefen sett till att han eller hon var när du gick! Problemet är chefens, inte ditt! Lägg dig på sofflocket och invänta bebis! :)

2013-06-02
jessicamalin
jessicamalin

Jag får väl göra det. Fattar inte ens hur man kan med!? Senaste ggrna jag kommit till jobbet har jag stånkat och pustat... Tycker det är så egoistiskt av honom!

2013-06-02
1katarina1
1katarina1

Chefens problem att lösa.. Inte din.. Om din ersättare inte e redo ännu.. Får väl han fixa de själv.. Du är nu ledig!!!!! :)

2013-06-01
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Självklart ska du inte åka in överhuvudtaget nästa vecka! Nu får de klara sig själva!

2013-06-01
emcb
emcb

Har samma problem men har sagt vänligt och bestämt nej!

2013-06-01
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...