App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är det bara jag....

....som är nybliven mamma och emellanåt undrar hur sjutton vi tänkte när vi bestämde oss för att skaffa barn! Missförstå mig inte, jag älskar mitt lilla troll hur mkt som helst och skulle inte önska bort honom (han är förresten 2 veckor idag!), men ibland så känns allt så överväldigande, så stort och jag blir osäker och tvivlar på min förmåga. Jag tänker på hur vårt liv sett ut om vi inte fått barn nu och om vi verkligen kommer kunna vara de föräldrar som vår son har rätt till. Jag trodde aldrig jag skulle känna mig så här osäker och rädd för att misslyckas. Det dök upp ur tomma intet när vi kom hem från bb. Innan dess har jag bara längtat efter att få bilda familj och längtat efter vår bebis och varit övertygad om att vi ska klara det. Nu börjar jag känna mig mer och mer bekväm och att jag förstår ibland vad vår lilla vill när han skriker. Men så ibland kommer osäkerheten och rädslan för att misslyckas tillbaka och då är jag så elak mot mig själv att jsg tänker att vårt hjärta kanske skulle haft det bättre någon annanstans hos ngn annan. Men så ser jag hans gulliga ansikte och håriga huvud och så smälter mitt hjärta och jag känner så stor kärlek.

2013-06-01
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 1 månader

Jag och min partner pratar hela tiden om vad vi tänker och känner, så han vet precis vad jag tänker kring vår bebis. Det underlättar definitivt att prata om det!

2013-06-01
Hnoss
Hnoss

Skönt att höra att jag inte är knäpp och ensam :) Jag älskar ju verkligen min lille plutt, men emellanåt så längtar jag tillbaka till innan han föddes, bara för att ansvaret känns så överväldigande. Drömmer mig ofta framåt när vår plutt blir så stor att man kan prata med honom och få veta vad han vill och känner och han blir mer självgående...

2013-06-01
Hnoss
Hnoss

Det är vanliga känslor som kommer i början! Det är så mycket som är nytt och helt plötsligt har man ett ansvar över en liten människa som är beroende av en. Inte alls konstigt att tankar som, klarar jag detta kommer då! Men med tiden lär ni känna varandra och du kommer bli mer och mer trygg i din nya roll som mamma! Lycka till!

2013-06-01
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...