App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kissar på sig när hon leker.

Dottern som blir 6 år i augusti har varit torr länge. Har dock märkt på sista tiden att hon inte vill gå o kissa när hon e för upptagen med annat, främst med att leka med barnen på gården där vi bor. Jag ser att hon behöver kissa men när jag säger till henne så svarar hon att hon kan hålla sig eller så kommer hon in med blöta trosor/byxor. Detta händer aldrig på dagis eller någon annanstans. Utan just bara när hon leker med vissa barn. Det är precis som om tror att de kommer att försvinna om hon skulle gå in o kissa. Jag har försökt prata med henne om detta men ibland blir jag bara frustrerad och skäller ( vilket ju inte gör någon nytta ). Någon som känner igen detta?

2013-05-31
Trillian79
Trillian79

Jag var sån när jag var liten och det blev ett ganska stort problem tillslut men mamma och skolsköterskan ( hände bara hemma aldrig i skolan dock) de gjorde ett papper så för varje gång jag inte kissat på mig så gjorde mamma ett kryss och sen efter 10 kryss tror jag det var så fick jag en sak som belöning och då var det ju roligt! Så det gick över:)

2013-05-31
Liiina89
Liiina89

Jodå, men återkommer vid 10-årsåldern igen... Helt obegripligt, då är de ju verkligen stora! Har dock klarat att hålla sig, men springer dubbelvikt och har riktig kris!!!

2013-05-31
solskensmamman
solskensmamman

Tror också att det helt enkelt är för roligt för att gå in och kissa. Bara så frustrerande, trodde att tiden med kissiga trosor och byxor var över för tillfället. Hoppas det går över snart.

2013-05-31
Trillian79
Trillian79

Typiskt för den åldern. Tror inte hon är rädd att de hår hem, men det är roligare att fortsätta leka än att gå in och kissa.

2013-05-31
solskensmamman
solskensmamman

Kan det vara att just de kompisarna faktiskt har hunnit gå hem nån gång medan hon varit inne på toa?

2013-05-31
Levena
Levena
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...