App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

prutta under förlossning?

Haha ja ni ser ju rubriken, bajsade/ pruttade ni under er förlossning? Hört att det är väldigt normalt!ska föda om typ 11 veckor , och är inte nervös knför att bajsa men därimot prutta haha ^^

2013-05-30
ungmamma1994
ungmamma1994

Tror inte du hinner tänka på det då ;)

2013-05-31
ScorpioX
ScorpioX

Inte vid förlossningen....men på bb.... Jag var hemskt gasig i magen dagen efter fl och dessutom hade min ändtarm/ringmuskel gått sönder riktigt ordentligt och blivit sydd både där och i slida. Så vid ett tillfälle dagen efter fl så trodde jag bara att jag skulle prutta, men insåg att jag gjort på mig där jag låg på sidan i sängen och gullade med min bebis. Jag ringde på klockan, barnmorskan kom och utan några krusiduller hjälpte hon mig att göra rent och ta mig till duschen och bädda rent i sängen. Det är sådant som händer och visst tyckte jag det var pinsamt första sekunderna, men det försvann på en gång.

2013-05-31
Hnoss
Hnoss

Jag både bajsa å prutta, förvarnade sköterskorna tillochmed:-)

2013-05-31
Maria8712
Maria8712

Jag var jag med helt väck jag var så jäkla koncentrerad av att få ut lillen i min famn. Men sen efter lillen var ute så var jag tvungen att fråga och det hade endast kommit ut lite bajs. Dom sköte det så bra. :-)

2013-05-31
babybo
babybo

Bajs ja, prutt nej. ;-)

2013-05-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Adde86: haha, ja så e de. Jag e väl egentligen lite pryd av mig, eller blyg eller vad man nu vill kalla de. Medan mina tjejkompisar kan kissa inför varandra så har jag aldrig kunnat de. Men en förlossning kan verkligen förändringar en, man kan va en artig å vänlig människa men när värkarna kommer så kan man helt plötsligt bli en vrålande galning som skriker att man inte ska röra en, för att sen försöka böna till sig ett kejsarsnitt med den lenaste rösten som går att få till. Å under tiden så blottar man sig helt, de finns inget som man e rädd för att visa eller låta dom känna på. De va en upplevelse å de e med det störta leendet på läpparna som jag tänker tillbaka på min förlossning, ur hela de spektaklet så kom ju vår lilla guldklimp å förgyllde vårt liv. Jag e oerhört glad å tacksam över att jag glömt smärtan å inte har nån trauma eller rädsla som hänger kvar efter förlossning, å nu har bebisen blivit större å mår bättre efter några jobbiga första månader så nu kan jag äntligen verkligen njuta av mammaledigheten med min bebis. =)

2013-05-31
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Med första kom det lite bajs. Med andra så var jag på toaletten när värkarna startade så då kom det inget. Men de sköter det snyggt så det är inget att oroa sig för... Gasig har jag inte varit nån gång så det vet jag inget om :)

2013-05-30
Superhallon
Superhallon

Funderade också mycket på det innan och de kom nog både det ena och det andra men i det läget bryr du dig inte ett dugg om det! Du har annat att tänka på :)

2013-05-30
jessicamalin
jessicamalin

Ja jag bajsade lite vid båda fl, jag märkte det knappt och bm sa inget utan tog bara bort det. Man har ju papper under sig så hon vek bara ihop och slängde det...

2013-05-30
emcb
emcb

Vet inte om jag pruttade men bajsade gjorde jag:-) På bb pruttade jag massor och kunde inte hålla inne en enda fis eftersom jag var så svullen där nere. Lite pinsamt men barnmorskorna sa att det inte var nån fara:-)

2013-05-30
AnnaA86
AnnaA86

Stiina123: d e verkligen så att man bara släpper allt. Alddrig för har så många fått sig en titt på min mutta utan att jag brytt mig. Musen o tuttarna i vädret, bajs, svett, fostervatten, men man bryr sig inte ett skit

2013-05-30
Adde86
Adde86

I de läget försvinner alla tankar om spna saker. Alla hämningar försvinner å man har plötsligt inga problem med att sära på benen å visa hela härligheten för en vilt främmande person. Man e så spänd å ivrig på att få träffa sin underbara bebis för första gången så alla tankar går åt till att tänka på de. Mun skräck innan förlossningen va om jag skulle bajsa, tänkte att de skulle va så otroligt pinsamt så inget i världen kan få mig att distraheras av dom tankarna. Men när man väl va där så fokuserade man på att få ut ingen å först efteråt kom jag på de å frågade sambon lite försiktigt om jag bajsade.... Han log å nickade å ag ryckte bara på axlarna. Barnmorskan hade skött de så smidigt så jag märkte aldrig det. =)

2013-05-30
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Var gasig i magen efter att värkarna satt igång. Åt middag några timmar innan d va dags att krysta p eftersom jag inte kunde gå på toaletten innan (på två dygn) så va d ju lite som behövde komma ut. Så min BM fångade en fin bajskorv när sonen huvud var på väg ut. Hon skötte d väldigt diskret o sa bara -d här tar jag hand om- :P ett par värkar senare va sonen ute. Jag kände att bajset va på väg ut o sa -nu kommer d bajs- men jag brydde mig inte ett dugg om d. Koncentrerade mig på själva krystandet.

2013-05-30
Adde86
Adde86

Inte under själva förlossningen men vid värkarna. Dock var jag gasig slutet av graviditeten. Det va jag inte med första barnet och då fes jag inte

2013-05-30
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...