App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Väntan är jobbig!

Jag är i vecka 40 och har 4 dagar till BF :) nu till det hela, är det bara jag som tycker denna väntan är jobbig? Jag längtar så otroligt efter min lilla skatt och vill inget hellre just nu en att förlossningen ska starta! Jag har haft känningar och förvärvar i över 2 veckors tid och vattninga flytningar men det händer inte mer en så och jag blir galen av längtan och väntan :P det är mitt tredje barn så jag trodde faktiskt denna graviditet skulle vara över fortare en såhär men nu känns det som man får gå med längtan ett tag till ;) är ni fler därute med samma känsla? :)

2013-05-29
Jessicahed
Jessicahed

Hej på er, och hoppas hoppas det blir en massa nyfödda bebbar här snart :D Jag hoppar in här på kanten då jag har BF den 31 Maj, alltså IMORGON ! :D wihi!, känner jag nu, medans jag ändå ställt in mig på en lång väntan i att gå över tiden. Jag är förstföderska och ska man se till mängden så kommer jag gå över tiden :( vilket jag inte vill såklart. Inga känningar alls än, inte det minsta tecken. Men jag hoppas så innerligt att vår lilla dotter vill komma ut under denna helgen nu. Min man jobbar nämnligen långt borta under veckorna Månd-Torsd och då är jag ensam, vill inte att det kommer då helst :( han jobbar 5 h härifrån. Jag håller timmarna för er och för oss allihopa att vi blir fler nyblivna föräldrar snart :)

2013-05-30
Bouzidi
Bouzidi

Okej, jo går vattnet blir det så tydligt på nått sätt :) men som i mitt fall där det kommer känningar /värkar så vet man kanske inte om man överdriver eller om det är dags att åka in :P jag hoppas på att vattnet går denna gång

2013-05-30
Jessicahed
Jessicahed

Efter en grav utan några känningar alls.. Så gick vattnet en morgon och 8,5 timme senare var de klart! De e jobbigt denna gången.. Man vill att de ska starta lika!!

2013-05-30
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Hur har era tidigare förlossningar satt igång? :) mina har satt igång med värkar och slemproppen. Ja alltså på ett sätt känns det som att man vilken dag som helst håller om sin lilla skatt, samtidigt som man tror att det kanske dröjer en evighet till :P hehe

2013-05-30
Jessicahed
Jessicahed

De e de som e så jobbgt.. Så nära, men hur nära?? ;) vi väntar en pojk :)

2013-05-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Haha ja det var lustigt exakt samma allt :P haha vet ni vad ni väntar för liten? Jag väntar en liten tös :) har två pojkar sen tidigare och första. Pojken kom i vecka 38 och andra 5 dagar över tiden så jag är helt kluven på när denne lille ska kika ut ;) men det är olidligt med denna väntan för man är så nära nu men samtidigt vet man inte hur nära :O

2013-05-29
Jessicahed
Jessicahed

Visst är de dryyyyyyyygt.. 12 dagar kvar och jag blir snart tokig!! Flickan kom 10 dagar innan bf, så sitter i bakhuvudet så nedräkning är igång.. Men som sagt lär säkert bli en ännu drygare väntan tillefter bf!!

2013-05-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Vi har exakt samma känsla! Exakt lika långt gångna! O exakt lika många barn! O exakt samma namn! Haha....men jag FÖRSTÅR dig....min första kom 5 dagar innan o min andra kom 6 dagar efter så denna gången kan bli vilket som.

2013-05-29
Jezzizca
Jezzizca
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...