App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Up and go eller vanliga?

När började ni med up and go till era barn? H är bara 7 månader snart men han vill gärna stå och när han sitter verkar det jobbigt i midjan o han liksom blir tungandad.. Så frågan är om man kanske ska ha dom lättare up and go på dagen? Vad tycker ni?

2013-05-29
jessicamalin
jessicamalin

Tack för era svar! Ska köpa ett paket up and go när vi handlar nästa gång och testa! :)

2013-05-31
jessicamalin
jessicamalin

Har haft up&go sedan barnen fyllt 6mån, på natten har vi vanliga eftersom up&go läcker då.

2013-05-31
emcb
emcb

Jag gillar inte up&go! När min son haft dem så har de nästan alltid läckt ut på sidan och då har han inte sovit med dem. Nu var det iof ett tag sedan han hade dem så kanske funkar bättre nu. Willys up&go där i mot har aldrig läckt ;p

2013-05-29
Gabriiellla
Gabriiellla

Vi har kört på pampers easy up sen 7-8 månaders ålder. Funkar jätte bra. Använder vanliga blöjor på natten bara

2013-05-29
Liisa89
Liisa89

Vi fick ju nått provpaket då dottern var ett halvår, men då läckte de trots att hon bara låg och rullade lite i vagnen. Så sen har vi alltid kört med vanliga. Är om mormor och morfar köper blöjor som de kommit med up&go. Och då har vi bara använt dem dagtid, och fått byta mycket oftare, för de blivit fulla med en gång eller börjat läcka. Har i och för sig bara provat liberos. Men vi kör på deras vanliga och de fungerar bäst här :-)

2013-05-29
ChildofJune
ChildofJune

Ja deklart! Så har jag alltid gjort på barna när jag jobbat på dagis. Annars blir det ju bajs på hela benen ;)

2013-05-29
jessicamalin
jessicamalin

Okej, funderar på o testa o köpa ett paket och se om de funkar bättre på sonen och läcker dom på natten får jag ha vanliga då för dom läcker inte! :) Hur man byter bajs i en up and go? Är väl bara o riva sönder på sidorna? :)

2013-05-29
jessicamalin
jessicamalin

Vi har kört på up and go sen lillen var 9 månader för hon vägrar oftast sitta stil så därför det är enklast för oss:-)

2013-05-29
babybo
babybo

Aha okej! :) Hur gammal är din?

2013-05-29
jessicamalin
jessicamalin

vi hade ju vanliga blöjor fram tills nu egentligen när jag ÄNTLIGEN övertygat mannen om att det inte är svårare å ta på en byxblöja än en vanlig ;)

Jag tycker dom e smidigare när de börjar stå å gå iaf.. lättare å byta stående om man har dem MEN å andra sidan blir det bökigare då man måste ta av tex strumbyxor hela vägen när man ska ha på dem, med vanliga kunde man liksom bara dra ner lite snabbt å slänga på en vanlig blöja å ra upp igen.. 

vad gäller hurd e sitte ri midjan så tycker jag inte det är någon större skillnad faktiskt.. men jag använder iofs inte libero heller utan icas blöjor. 

Men testa, det skadar aldrig att testa ett paket, gillar man det inte är det ju bara å gå tillbaka till de gamla vanliga !

2013-05-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...