App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kramp i musen?

Ja precis som rubriken lyder. Ibland kan jag få krampliknade känslor i musen ! som nålar som sticker mig på musen så jag undrar är det fler som har känt såhär? Blir helt stel av fasa när det händer för blir orolig att det är nåt fel men sen så går det över och livet är frid och fröjd ! (är i v 26) Tacksam för svar ^^!

2013-05-29
pookie88
pookie88

Bouzidi ja åh det förstår jag att du gärna vill ha han hemma när den lille ska anlända !! Detvankas haha spik !! ja men precis tror inte heller att det är de eftersom det håller inte i sig utan gör bara ont en liten stund ! :)

2013-05-30
pookie88
pookie88

Hm.. Jag har haft foglossning, nerver i kläm OCH det du beskriver. Som en ilande, krampande ond känsla i musen. Som en spik som kör rakt upp. ONT! Men inget farligt enl mvc.

Alltså tror JAG inte att det är foglossning. Möjligtvis nerver i kläm, men jag vet inte..

2013-05-29
detVankas
detVankas

Foglossning känns och gör ont för dem flesta, endel värre än andra. Men det låter som att det är nerver i kläm eller något liknande. Inget farligt eller oroande skulle jag tro. Tack föresten, jag vill gärna inte behöva gå över tiden. Blir glad om hon vill komma ut under helgen. Min man jobbar borta på veckorna Månd-Torsd, 5 h ifrån vårt hem. Så jag vill gärna att det sätter igång under helgen när han är hemma :)

2013-05-29
Bouzidi
Bouzidi

Bouzidi glömde ju skriva Grattis !! hoppas det går bra för dig på fredag :)!!!

2013-05-29
pookie88
pookie88

Håller med föregående talare. Låter som foglossning :/ jag har haft så sen v 8 kanske (tiiiidigt) och har det nu med v 22. Testa göra massa knipövningar när huggen/värken kommer, det kan lätta lite på det onda och det stärker ju muskulaturen :)

2013-05-29
Kallunkan
Kallunkan

För det gör liksom inte Ont ont utan mer obehagligt för tänkte foglossning gör väll ont har jag hört ?(första graviditeten så vet inte alls mycket om nåt egentligen haha!) . Men tror nog det Inte det är så farligt tro mest att det är nerver på kläm eller liknade :)

2013-05-29
pookie88
pookie88

Jag hade det likadant, började runt v 30 någon gång förmin del. Min BM lugnade mig och sa att det kan vara om bebisen stöter emot nerver i bäckenet. Jag hade väldigt ont av foglossning, (eller har nu med, bf på Fredag :D ) och är lite känslig i de nedre regionerna :) jag kände det så ofta. Ungefär som omnågon hög en med vassa knivar och nålar under några sek.

2013-05-29
Bouzidi
Bouzidi

Låter som foglossning ?

2013-05-29
Maddafakkaz
Maddafakkaz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...